10 kesälomaleffaa Katsomo- ja Ruutu-palveluista

Kirjoittajan kuva

By Lena

Kesäloma on täydellinen aika rentoutua ja nauttia hyvistä elokuvista. Tässä on kymmenen suositeltavaa elokuvaa, jotka löydät Katsomo- ja Ruutu-palveluista. Jokainen elokuva tarjoaa erilaista viihdettä kesäpäiviin, joten valitse omat suosikkisi ja nauti elokuvaelämyksistä!

1. Sisu (Ikäraja: K16, Katsomo)

Jalmari Helanderin ohjaama toimintaelokuva Sisu vie katsojan syvälle Lapin erämaahan, jossa Aatami Korpi (Jorma Tommila) etsii kultaa. Hänen matkansa muuttuu hengenvaaralliseksi, kun hän kohtaa SS Obersturmführer Bruno Helldorfin johtaman natsituhopartion. Elokuva tarjoaa intensiivistä jännitystä ja upeita maisemia. Sisu on katsottavissa Katsomossa vuoden ajan, joten tätä toimintahittiä ei kannata missata​​.

2. Joan Baez: I Am a Noise (Ikäraja: S, Katsomo)

Dokumenttielokuva Joan Baez: I Am a Noise kertoo legendaarisen folk-laulajan Joan Baezin elämästä ja urasta. Tämä rehellinen katsaus Baezin elämään sukeltaa syvälle hänen sisimpäänsä ja menneisyyteensä, käsitellen hänen musiikkiuraansa, kansalaisoikeusliikettä ja henkilökohtaisia kamppailujaan. Tämä dokumentti sopii kaikille musiikin ja historian ystäville​​.

3. Assassins (Ikäraja: K12, Katsomo)

Assassins on kiehtova dokumentti Kim Jong-namin murhasta Kuala Lumpurin lentokentällä vuonna 2017. Kaksi naista otettiin kiinni pian murhan jälkeen, mutta he väittivät luulleensa osallistuvansa pilaohjelmaan. Dokumentti avaa salamyhkäiset tapahtumat ja tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen kansainväliseen politiikkaan ja rikoksiin​​.

4. Pelle Hermanni (Ikäraja: S, Katsomo)

Timo Koivusalon ohjaama Pelle Hermanni on koko perheen elokuva, joka kertoo Pelle Hermannista, joka lähtee etsimään isäänsä. Mukana on myös Taikuri Maxin poika Roni, ja yhdessä he kokevat riemastuttavan seikkailun täynnä taikuutta ja värikästä sirkuselämää. Tämä elokuva on täydellinen valinta perheen yhteisiin elokuvahetkiin​​.

5. The Twin – Paha kaksonen (Ikäraja: K15, Katsomo)

Suomalainen kauhuelokuva The Twin – Paha kaksonen kertoo amerikkalaisperheestä, joka muuttaa Suomeen traagisen onnettomuuden jälkeen. Perheen elossa oleva kaksospoika alkaa käyttäytyä oudon pelottavasti, ja tapahtumat saavat karmivan käänteen. Tämä elokuva tarjoaa tiivistä jännitystä ja visuaalisesti vaikuttavia kauhukuvia​​.

6. Holy Spider (Ikäraja: K16, Katsomo)

Holy Spider on persiankielinen rikosjännäri, joka perustuu tositapahtumiin. Elokuvassa seurataan naispuolista toimittajaa, joka yrittää selvittää sarjamurhaajan henkilöllisyyden. Tämä trilleri pitää katsojan otteessaan alusta loppuun ja tarjoaa samalla mielenkiintoisen katsauksen Iranin yhteiskuntaan​​.

7. Men Up (Ikäraja: K15, Katsomo)

Draamakomedia Men Up kertoo tositapahtumiin perustuen potenssilääkkeen keksimisestä ja sen ensimmäisistä koekäyttäjistä. Viisi walesilaista miestä testaavat pillereitä, jotka myöhemmin tunnetaan nimellä Viagra. Elokuva yhdistää draamaa ja komediaa ja tarjoaa liikuttavan tarinan elämänmuutoksista ja uusista mahdollisuuksista​​.

8. Hangman (Ikäraja: K15, Katsomo)

Toimintaelokuva Hangman kertoo kahdesta poliisista ja toimittajasta, jotka yrittävät saada kiinni kieroutuneen sarjamurhaajan. Elokuva tarjoaa intensiivistä jännitystä ja toimintaa, ja sen pääosissa nähdään Al Pacino ja Karl Urban. Tämä elokuva sopii erinomaisesti jännityksen ja toiminnan ystäville​​.

9. Viimeinen startti (Ikäraja: K7, Katsomo)

Viimeinen startti on toimintakomedia, joka seuraa street racing -legenda Dennisin ja hänen ex-vaimonsa Toven yritystä estää heidän teini-ikäistä tytärtään osallistumasta vaaralliseen autokisaan. Tämä elokuva tarjoaa vauhdikkaita autojahtikohtauksia ja huumoria, ja se on täydellinen valinta kevyempään viihteeseen​​.

10. Pelle Hermanni: Taikaseikkailu (Ikäraja: S, Ruutu)

Toinen suosittu Pelle Hermanni -elokuva, Taikaseikkailu, vie katsojat jälleen kerran värikkään sirkuselämän maailmaan. Tässä elokuvassa Pelle Hermanni ja hänen ystävänsä joutuvat ratkaisemaan mysteerin, joka liittyy kadonneeseen taikakivaan. Tämä elokuva on täynnä seikkailua ja taikuutta, ja se sopii täydellisesti perheen yhteisiin elokuvahetkiin.

Lopuksi

Kesäloma on täydellinen aika nauttia elokuvista. Nämä kymmenen elokuvaa tarjoavat monipuolisen valikoiman viihdettä eri makuun, joten valitse omat suosikkisi ja vietä rentouttavia elokuvahetkiä Katsomo- ja Ruutu-palveluiden parissa. Olipa kyseessä sitten toiminta, draama, komedia tai kauhu, löydät varmasti jotain, joka tekee kesästäsi entistäkin paremman.Vastaa