Colin Farrellin tähdittämän The Penguin -sarjan uusi teaser on julkaistu

Kirjoittajan kuva

By admin

Colin Farrell nähdään The Penguin -uutuussarjassa Oz Cobbin eli Pingviinin roolissa. Kahdeksasta jaksosta koostuva DC Studios -draamasarja jatkaa Matt Reevesin The Batman -menestyselokuvassa aloittamaa tarinaa. Uutuussarja keskittyy Farrellin elokuvassa esittämään hahmoon.

Sarjaa tähdittävät Colin Farrellin lisäksi Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O’Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grappa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) ja Theo Rossi (tohtori Julian Rush).

Sarjan vastaavina tuottajina toimivat Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc, joka toimii myös sarjan käsikirjoittajana ja showrunnerina, Craig Zobel, joka ohjaa sarjan ensimmäiset kolme jaksoa, sekä Bill CarraroThe Penguin perustuu Bob Kanen yhdessä Bill Fingerin kanssa DC:lle luomiin hahmoihin. Sarjan tuotantoyhtiöinä toimivat Reevesin 6th & Idaho Productions sekä Dylan Clark Productions yhdessä Warner Bros. Televisionin kanssa. Vastaavana tuottajana toimii myös Daniel Pipski.

Ennen kuin Matt Reevesin ”The Batman” avattiin teattereissa maaliskuussa 2022, elokuvan luokitus herätti paljon keskustelua verkossa. Monet sarjakuvafanit toivoivat ensimmäistä R-luokiteltua Dark Knight -elokuvaa, mutta elokuva sai lopulta PG-13-luokituksen. ”The Batman” -universumi laajenee pian Max-sarjalla ”The Penguin”, jossa Colin Farrell esittää Gothamin gangsteria Oswald Cobblepotia. Näyttelijä kertoi äskettäin MovieZine-lehdelle, että sarja on ”uskomattoman väkivaltainen”, mikä varmasti ilahduttaa niitä ”The Batman” -faneja, jotka toivoivat ultra-väkivaltaista R-luokiteltua versiota elokuvasta.

Väkivalta ja tummat teemat

Colin Farrell kuvaili ”The Penguin” -sarjaa sanoilla ”uskomattoman väkivaltainen” ja ”todella synkkä”. Hän mainitsi, että sarja on hyvin raskas ja intensiivinen, mikä tuo siihen realistista ja synkkää sävyä. Farrellin mukaan sarja keskittyy Oswald Cobblepotin nousuun kohti unelmoimaansa valtaa ja sosiaalista asemaa.

Sarjan tummat teemat ja väkivaltaisuus voivat tarjota juuri sitä, mitä ”The Batman” -fanit ovat kaivanneet. Vaikka Farrellin mukaan kuvaukset olivat raskaita, hänellä oli myös paljon hauskaa ja hän nautti roolistaan suuresti.

Hahmo ja näyttelijätyö

Colin Farrellin esittämä Oswald Cobblepot, tunnettu myös nimellä The Penguin, on monimutkainen ja kiehtova hahmo. Farrell kertoi, että hahmon tarina on yksi miehen matkasta kohti unelmoimaansa valtaa ja asemaa yhteiskunnassa. Tämä matka on täynnä väkivaltaa ja synkkyyttä, mutta samalla se on myös äärimmäisen mielenkiintoinen ja jännittävä.

Farrellin roolisuoritus on saanut kiitosta hänen kyvystään tuoda esiin Cobblepotin monipuolisuus ja syvyys. Näyttelijä on tehnyt hahmosta aidosti pelottavan ja samaan aikaan inhimillisen, mikä lisää sarjan vetovoimaa.

Vallan tyhjiö Gothamissa

”Carmine Falconen kuolema [‘The Batman’] lopussa jättää Gothamissa valtatyhjiön, joka täytyy täyttää, ja niinpä on monia ihmisiä, jotka tavoittelevat tätä valtaa,” näyttelijä lisäsi. ”Tämä on Oswaldin matka, jossa hän yrittää nousta huipulle huikeiden esteiden läpi.”

Näyttelijäkokoonpano ja tuotanto

Colin Farrellin lisäksi ”The Penguin” -sarjassa nähdään Cristin Milioti Carmine Falconen tyttärenä Sofiana, Michael Zegen Carmine Falconen poikana Albertina ja Clancy Brown Salvatore Maronina, yhtenä Gothamin entisistä suurista gangstereista. Sarjan luojana toimii Lauren LeFranc, joka tunnetaan parhaiten sarjasta ”Agents of S.H.I.E.L.D.” Matt Reeves on mukana vastaavana tuottajana. Jo helmikuussa 2022, ennen ”The Batmanin” teatterijulkaisua, Reeves kertoi aina aikoneensa elokuvan saavan PG-13-luokituksen ja korosti, että R-luokiteltua versiota elokuvasta ei ole olemassa.

Matt Reevesin visio

”Mielessäni elokuva oli aina tarkoitus olla karkeaa, jännittävää ja noir-tyylistä spektaakkelia, joka olisi PG-13,” Reeves kertoi Den of Geekille. ”Se oli aina se, mitä se oli, mutta tiesin aina, että työntäisimme rajoja sen suhteen, mitä se voisi olla, joten emme oikeastaan joutuneet leikkaamaan mitään… Olen iloinen, että saimme luokituksen, koska haluan ihmisten pystyvän katsomaan elokuvan.”

Sarjan odotukset

”The Penguin” -sarja on yksi odotetuimmista tv-sarjoista, erityisesti ”The Batman” -elokuvan fanien keskuudessa. Sarjan väkivaltainen ja synkkä sävy lupaavat tarjota jotain uutta ja erilaista supersankarigenressä. Monille katsojille tämä saattaa olla juuri se, mitä he ovat kaivanneet.

Lue myös diginyt.fi sivuston aihe OnePlus 12 -älypuhelimestaVastaa