Raasepori Festivaalin aikataulut julkaistu

Kirjoittajan kuva

By admin

Raasepori Festivaalia juhlitaan 16.-17.8. Stallörinpuistossa Tammisaaressa. Kaksipäiväisen tapahtuman aikataulut on nyt julkaistu. Festivaalin ennakkomyynti on käynyt vilkkaana ja yksittäiset lipputyypit tulevat olemaan pian loppuunmyyty. Tapahtuman järjestelyt etenevät suunnitelmien mukaisesti ja kaikki tuotannolliset sopimukset sekä luvat tapahtumaa varten ovat valmiina.  Myös tänä vuonna tapahtuman järjestelyissä mukana ovat lukuisat paikalliset yhteistyökumppanit. Festivaali tavoittelee yli 10 000 kävijää kahden päivän aikana Tammisaaren Stallörinpuistoon.

Raasepori Festivaalin ohjelmistossa mm. supertähti Benjamin Ingrosso, Tomas Ledin sekä Melissa Horn

Kaksipäiväisen festivaalin perjantain pääesiintyjänä toimii legendaarinen Tomas Ledin ja lauantain pääesiintyjä tällä hetkellä yhdeksi ruotsin ehdottomasti suosituimmaksi artistiksi kohonnut Benjamin Ingrosso. Ohjelmistossa nähdään lisäksi Melissa Horn, Albin Lee Meldau ja Ruotsin Melodifestivalenin finaalissa tänä keväänä nähty poptähti Danny Saucedo.

“Onnistuimme myös tänä vuonna kokoamaan Raasepori Festivaliin erittäin mielenkiintoisen ohjelman, josta löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Mukana on niin musiikkialan legendoja, kuin mm. tämän hetken ehdottomasti Ruotsin kovin pop-nimi Benjamin Ingrosso. Odotamme jopa vielä viime vuotta 2023 suurempaa yleisömäärää yhteensä kahden päivän aikana Stallörinpuistoon. Kiitämme Raaseporin kaupunkia, alueen toimijoita ja yleisöä siitä lämpimästä vastaanotosta ja tuesta, mitä olemme erityisesti viimeisten kuukausien aikana saaneet tapahtuman osalta.” – Tommi Mäki, promoottori

Tapahtumassa nähdään myös ruotsalainen Patrik Isaksson yhdessä Tammisaaressa kasvaneen Frida Anderssonin kanssa, a cappella yhtye FORK:in jäsenenä tunnettu Mia Hafrén, energinen live-esiintyjä Michael Monroe ja Karjaalla perustettu Crimson Peak. Festivaaliyleisöä viihdyttävät lisäksi kaikkien rakastama duo Sås & Kopp (vuxenversionen) ja Superban ft. Mikko Sipola & Ben Granfelt

– On tärkeää, että nämä tapahtumat voivat jatkua ja kerätä iloisia festivaalivieraita Länsi – Uudenmaan suurimpaan festivaalitapahtumaan, sanoo Raasepori Festivalin paikallinen tuottaja ja yhteistyökumppani Niklas Rosström, joka on järjestänyt tapahtumia Stallörinpuistossa 1990-luvulta lähtien.

AIKATAULUT:

PERJANTAI 16.8.2024:

15.00 PORTIT AVATAAN –  Trubaduuri TOVE LJUNGQVIST

15.30 SÅS & KOPP livebändin kanssa

16.45 MELISSA HORN (SE)

18.30 SÅS & KOPP

20.00 PATRIK ISAKSSON feat. FRIDA ANDERSSON

22.00 TOMAS LEDIN (SE) 

LAUANTAI 17.8.2024:

14.00 PORTIT AVATAAN – Trubaduuri TOVE LJUNGQVIST

15.00 CRIMSON PEAK

16.15 SUPERBAN feat. Alan Parry, Mikko Sipola & Ben Granfelt

18.00 MICHAEL MONROE

19.45 DANNY SAUCEDO (SE)

21.15 MIA HAFRÉN

23.00 BENJAMIN INGROSSO (SE)

Liput:

2 päivää 169,90 €

2 päivää VIP 259,90 €

1 päivä 99,90 €

1 päivä VIP 159,90 €Vastaa