Toinen kausi pääsi vauhtiin lohikäärmeiden tarinassa: House of the Dragon

Kirjoittajan kuva

By admin

Toinen kausi House of the Dragonista, joka on Game of Thronesin esiosa, alkoi 17. kesäkuuta 2024 Maxilla ja HBO Nordicin suoratoistopalveluissa. Uusi kausi jatkaa Targaryen-suvun tarinaa ja heidän taisteluaan Valtaistuimesta.

Ensimmäisessä jaksossa nähtiin aikahyppy kymmenen vuoden eteenpäin ensimmäisen kauden tapahtumista. Kuningas Viserys Targaryen on edelleen valtaistuimella, mutta hänen terveytensä heikkenee ja kruununperijästä on erimielisyyttä. Prinsessa Rhaenyra Targaryen on kruununperillinen, mutta hänen veljensä Daemon Targaryen haluaa itse valtaistuimen.

Uusi kausi esittelee myös useita uusia hahmoja, kuten Lord Corlys Velaryon, rikkaan merenkulkijan, ja hänen tyttärensä Laenan, joka on naimisissa Daemonin kanssa. Myös nuori prinssi Aegon Targaryen, Rhaenyran poika, nousee esiin hahmona.

Toinen kausi on lupaava alku House of the Dragonin tarinalle. Siinä on paljon jännitystä, draamaa ja lohikäärmeitä, ja se on varmasti viihdyttävää katsoa kaikille Game of Thronesin faneille.

Tässä on joitain asioita, joita voit odottaa House of the Dragonin toiselta kaudelta:

  • Sodan uhka: Targaryen-suvun sisäinen taistelu Valtaistuimesta alkaa kärjistyä, ja sota on ovella.
  • Lohikäärmeiden taistelu: Uusi kausi sisältää varmasti eeppisiä lohikäärmeiden taisteluita.
  • Uusia hahmoja: Uusi kausi esittelee useita uusia hahmoja, joista tulee varmasti tärkeitä tulevaisuudessa.
  • Yllätyksiä: House of the Dragon on tunnettu yllätyksistään, joten voit odottaa, että toisella kaudella on joitain käänteitä ja käänteitä.

Jos olet House of the Dragonin fani, et halua missata toista kautta. Se on täynnä toimintaa, jännitystä ja lohikäärmeitä, ja se on varmasti viihdyttävää katsoa.Vastaa