Vuosikymmenen isoin comeback suorana Ruudussa: PMMP

Kirjoittajan kuva

By admin

Legendaarinen popyhtye PMMP esiintyy Helsingin Olympiastadionilla elokuussa. Lauantain konsertti nähdään suorana Ruudussa, josta keikan katseluoikeus on ostettavissa kertamaksullisena tapahtumana.

Vuosituhannen alun merkittävimpiin yhtyeisiin lukeutuva PMMP tekee näyttävän paluun keikkalavoille tänä kesänä, ja bändi esiintyy uransa isoimmilla keikoillaan Helsingin Olympiastadionilla elokuussa. 

Lähes loppuunmyyty PMMP:n Koko Show -stadionkonsertti on nyt mahdollista kokea myös kotisohvalta käsin, kun lauantain 24.8. konsertti esitetään suorana lähetyksenä Ruudussa.

Vuonna 2003 perustettu PMMP teki kymmenen vuoden aikana poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Bändi on palkittu yhdeksällä Emma-palkinnolla ja se on julkaissut vuosien aikana yhteensä seitsemän albumia, joita on myyty satoja tuhansia kappaleita. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa jättihitit Rusketusraidat, LautturiJoutsenetOo siellä jossain munJoku rajaKesäkaverit ja Matkalaulu. Hittiensä lisäksi PMMP tunnetaan energisistä keikoistaan, jotka ovat olleet loppuunmyytyjä kiertue toisensa jälkeen.

PMMP:n Koko Show -stadionkonsertti nähdään suorana Ruudussa lauantaina 24.8. klo 21.00 alkaen. Katseluoikeus on nyt myynnissä osoitteessa https://www.ruutu.fi/liveKeikan voi maksaa myös Epassin kulttuuriedulla

Konsertti esitetään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana hintaan 13,99 e (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+ -tilaukseen. Hinta sisältää striimin, ennen keikkaa julkaistavan lisämateriaalin sekä katseluoikeuden keikkatallenteeseen 30 päivän ajaksi.Vastaa