Anthony Hopkins keisarina

Kirjoittajan kuva

By admin

Jos valitsit uuden MTV3:n sarjan Those About to Die sen vuoksi, että Anthony Hopkins on siinä pääosassa, tulet pettymään. Herra Hopkins nimittäin esittää sarjassa keisari Vespasianusta, joka on jo elämänsä loppumetreillä. Keisarin loppuajan tärkein tehtävä onkin tulevan keisarin valinta kahdesta pojasta: kenraalista tai poliitikosta – kumpi on parempi tulevaisuudelle. Keisari Vespasianus haluaa valita miehen, joka ajattelee Rooman ja roomalaisten etuja…. kumman keisari valitsee?

Siinä lyhyessäkin ajassa, mitä Hopkins on mukana sarjassa, tekee hän vaikutuksen. Mutta millainen itseasiassa Those about to die on sarjana? Pääosissa Hopkinsin lisäksi ovat mm. Iwan Rheon, Tom Hughes, Jojo Macari sekä Sara Martins. Ohjaana monessa mukana ollut Roland Emmerich.

Gladiaattoritaisteluita, vaunukilpa-ajoja ja juonittelua – näyttävä draamasarja Those About to Die esittää Rooman valtakunnan loiston ja rappion rinnakkain. Roland Emmerichin tuottamaa sarjaa tähdittävät Anthony Hopkins ja Iwan Rheon. Those About to Die nähdään yksinoikeudella MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 28. syyskuuta alkaen. 

Kymmenosainen draamauutuus Those About to Die on Daniel Mannixin samannimiseen romaaniin perustuva sarja Rooman valtakunnan eri kerroksista, juonittelusta ja monimutkaisista valtasuhteista. Keisari Vespasianus (Anthony Hopkins) on elämänsä ehtoopuolella, ja hänen molemmat poikansa janoavat isänsä seuraajaksi. Samaan aikaan gladiaattoritaisteluiden ja vaunukilpa-ajojen vedonlyöntiä pyörittävä rikollispomo Tenax (Iwan Rheon) huomaa, että hänen tilaisuutensa nousta Rooman eliitin joukkoon on koittanut.

Those About to Die seuraa valtakunnan eri kolkista tulevia hahmoja, joiden kohtalot kietoutuvat yhteen urheilun, politiikan ja vallan taisteluiden näyttämöllä. Anthony Hopkinsin ja Game of Thrones -tähti Iwan Rheonin lisäksi pääosissa nähdään muun muassa numidialaiskauppias Calaa esittävä Sara Martins, hänen taistelijapoikaansa Kwamea esittävä Moe Hashim sekä Vespasianuksen poikia Titus Flavianusta ja Domitianus Flavianusta esittävät Tom Hughes ja Jojo Macari.

Sarjan taustalta löytyy hittituottaja Roland Emmerich (Independence DayThe Day After Tomorrow) ja käsikirjoituksesta vastaa Robert Rodat (Thor: The Dark WorldPelastakaa sotamies Ryan).

Sarjan esittää Suomessa yksinoikeudella MTV.

Lue myöhemmin sarjan arvostelu: www.nettiruutu.fi



Vastaa