Palvelumme

Palvelumme

Mitä meiltä?

Me tuotamme sisältöjä suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi eri kanaviin – aina suoratoistosta ja videoista nettisivuihin ja sosiaalisen median kanaviin.

Suoratoisto, tai englanninkieliseltä nimeltään streaming, on teknologia, jonka avulla ääntä ja kuvaa voidaan siirtää internetin kautta reaaliaikaisesti. Suoratoiston avulla käyttäjät voivat katsella videoita tai kuunnella musiikkia suoraan verkossa ilman, että sisältöä tarvitsee ladata omalle laitteelle.

Suoratoistopalvelut ovat suosittuja erityisesti elokuvien, TV-sarjojen ja musiikin kuluttamisessa. Tunnettuja suoratoistopalveluita ovat esimerkiksi Netflix, Spotify, Apple Music, Disney+ ja Amazon Prime Video.

Suoratoisto on muuttanut merkittävästi sitä, miten mediaa kulutetaan. Aikaisemmin elokuvat ja musiikki piti ostaa fyysisinä kappaleina tai ladata laitteelle, mutta suoratoiston ansiosta ne ovat saatavilla milloin tahansa, missä tahansa – kunhan vain on internet-yhteys.

Suoratoiston suosio on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti, ja se on jo ohittanut perinteisen television katselun monissa maissa. Monet ihmiset maksavat mielellään kuukausimaksun päästäkseen käsiksi laajaan valikoimaan elokuvia, sarjoja ja musiikkia.

Suoratoisto ei kuitenkaan ole ilman haasteita. Tekijänoikeudet, sisällön jakeluoikeudet eri maissa ja internet-yhteyden laatu voivat aiheuttaa ongelmia. Lisäksi suoratoistopalveluiden suuri määrä on johtanut siihen, että kuluttajat joutuvat valitsemaan, mihin palveluihin he haluavat investoida.

Jatkossa suoratoiston odotetaan vain kasvavan, ja se tulee todennäköisesti muuttamaan media-alaa entisestään. Esimerkiksi pelialalla suoratoistopalvelut, kuten Google Stadia, yrittävät mullistaa pelien jakelun samalla tavalla kuin Netflix on tehnyt elokuville ja sarjoille.