Tästä et tunnista Dwayne the Rock Johnsonia heti

Kirjoittajan kuva

By admin

Josh Safdie valmistautuu ohjaamaan ensimmäisen sooloelokuvansa, pingisaiheisen Marty Supremen, jossa Timothée Chalamet näyttelee pääosaa. Mutta kun yksi Safdien veljeksistä aloittaa uuden projektin, toinen on juuri saattanut omansa päätökseen. Deadlinen raportin mukaan Joshin veli Benny Safdie on juuri saanut päätökseen A24MMA-elokuvan The Smashing Machine kuvaukset, jossa Dwayne Johnson näyttelee pääosaa, ja juhlistaa tätä useilla kansainvälisillä jakelusopimuksilla. Hyviä uutisia meille brittiläisen elokuvataiteen ystäville — Entertainment Film Distributors on napannut elokuvan jakeluoikeudet täällä Iso-Britanniassa!

Safdien käsikirjoittama, ohjaama ja tuottama The Smashing Machine — joka on nimetty vuonna 2003 ilmestyneen HBO-dokumentin mukaan, joka kertoo MMA-ottelija Mark Kerristä — tuo Dwayne Johnsonin UFC-legenda Kerrin rooliin. Tämä elokuva istuu hyvin Safdien korkeapaineisten, intensiivisten hahmotutkielmien joukkoon, joissa käsitellään miesten elämää äärirajoilla. Taisteludraama tutkii kahdesti UFCraskaansarjan turnauksen mestaruuden voittaneen Kerrin huippuhetkiä sekä hänen kamppailuaan riippuvuuden ja suhteensa kanssa, joka muuttui tyttöystävästä vaimoksi ja lopulta ex-vaimoksi, Dawn Staplesiksi. Yllättävä, mutta erittäin tervetullut Jungle Cruise -elokuvan näyttelijöiden jälleennäkeminen nähdään tässä elokuvassa, kun Emily Blunt — joka tapasi Safdien Oppenheimerin kuvauksissa ja sai hänet jälleen innostumaan projektin toteuttamisesta Johnsonin kanssa — näyttelee Dawnin roolin elokuvassa.

Johnsonille, jonka viimeisimmät valkokangasesiintymiset ovat suurelta osin tulleet hänen mahtavasta paluustaan WWEkehään The Rock -nimellä, The Smashing Machine on lunastanut nimensä. Jo kesäkuussa Moana-tähti jakoi Instagramissa videon, jossa hän kertoo niistä kolhuista, joita hän on saanut tuodakseen Mark Kerrin tarinan valkokankaalle. Näemme, onko hänen tuskansa meille iloa, kun The Smashing Machine saapuu Yhdysvaltojen elokuvateattereihin vuonna 2025 ja Iso-Britannian teattereihin (todennäköisesti) pian sen jälkeen. Smashing stuff!



Vastaa