Cate Blanchett on toimittaja synkällä menneisyydellä Alfonso Cuarónin Apple TV -draamassa

Kirjoittajan kuva

By admin

Disclaimer: Emme vastaa siitä, jos joku menettää järkensä Alfonso Cuarónin uuden TV-sarjan tähtikaartia katsoessaan. Huh! Nyt kun tämä on käsitelty, voimme kertoa teille, että Gravity-elokuvan ohjaajan tulevasta seitsemän luvun mittaisesta Apple TV+ -sarjasta, Disclaimerista* (heidän asteriski, ei meidän), on julkaistu uusi teaser-traileri. Cuarónin itse käsikirjoittama ja ohjaama sarja on sovitus Renée Knightin samannimisestä bestselleristä. Sarjassa nähdään Cate Blanchett, Kevin Kline, Sacha Baron Cohen, Leslie Manville ja Kodi Smit-McPhee, jotka kaikki ovat kietoutuneet verkkoon, joka kiertyy palkitun tutkivan toimittajan (Blanchett) ympärille, kun hänen oma synkkä menneisyytensä palaa piinaamaan häntä. Kurkista sarjaan ensimmäistä kertaa alla olevasta trailerista:

”Varo kertomusta ja muotoa,” Blanchettin hahmo kertoo monien vaikuttavien lähikuvien taustalla. ”Niiden voima voi tuoda meidät lähemmäs totuutta, mutta koska meillä on omat syvään juurtuneet uskomuksemme ja tekemämme tuomiot, ne voivat myös olla aseita, joilla on suuri voima manipuloida.” Tämä on voimakas ja tunnelmallinen avauslause, joka näyttää palaavan kummittelemaan toimittaja Catherinea, kun saamme vilauksia hänen poikansa Nicholasista (Smit-McPhee), joka lyö seinää, hänen aviomiehestään Robertista (Cohen), joka juoksee pitkin käytävää, ja kohtauksesta, jossa aviopari seisoo vyötäröään myöten meressä myrskyn noustessa. Kaikki on tyylikkäästi kuvattu (hatunnosto kuvaajaparille Emmanuel Lubezki (The Revenant) ja Bruno Delbonnel (Amélie)), ja se on aitoa teaser-materiaalia, joka näyttää juuri tarpeeksi koukuttaakseen katsojan.

Jos tarvitset vielä hieman lisää juonesta vakuuttuaksesi, tässä on virallinen juonikuvio: ”Arvostettu toimittaja Catherine Ravenscroft (Blanchett) on rakentanut maineensa paljastamalla muiden väärinkäytöksiä ja rikkomuksia. Kun hän saa tuntemattomalta kirjailijalta romaanin, hän kauhistuu huomatessaan, että hän itse on nyt päähenkilö tarinassa, joka paljastaa hänen synkimmät salaisuutensa. Kun Catherine yrittää epätoivoisesti selvittää kirjailijan todellisen henkilöllisyyden, hän joutuu kohtaamaan menneisyytensä ennen kuin se tuhoaa sekä hänen elämänsä että hänen suhteensa aviomieheensä Robertiin (Cohen) ja heidän poikaansa Nicholasiin (Smit-McPhee).” Disclaimerin* vaikuttavaan näyttelijäkaartiin kuuluvat myös Louis Partridge, Leila George, Hoyeon Jung ja Indira Varma.

Finneas O’Connell (kyllä, Billie Eilishin veli Finneas!) on myös mukana säveltämässä Cuarónin psykologista trilleriä, joka on meksikolaisen elokuvantekijän ensimmäinen TV-sarja sitten kymmenen vuotta sitten ilmestyneen fantasiasarjan Believe. Disclaimerin* kaksi ensimmäistä jaksoa saavat ensi-iltansa Apple TV+11. lokakuuta, ja loput jaksot julkaistaan viikoittain sen jälkeen. Voisiko Disclaimerin* asteriski salaa paljastaa vastauksen Thunderboltsin* asteriskiin? Tuskin. Mutta se ei estä meitä yrittämästä löytää yhteyttä (näemme sinut, Hela!).



Vastaa