Disney + ja Uutuussarja Black Cake sekä useita Sara La Fountain -ruokaohjelmia

Kirjoittajan kuva

By admin

Family Guy juhlii 25-vuotista taivaltaan

Suosittu animaatiosarja Family Guy juhlisti keskiviikkona 25-vuotista taivaltaan. Sarja, joka debytoi televisiossa 31. tammikuuta 1999, on tunnettu sekopäisestä satiiristaan, epäkorrekteista vitseistään ja unohtumattomista hetkistään. Luojansa Seth MacFarlanen mukaan Family Guy on ”hengissä ja kukoistaa eikä lopu lähiaikoina”, mikä lupaa sarjan faneille vielä monia naurunhetkiä ja uusia jaksoja tulevaisuudessa. Lue lisää täältä: Family Guy 25-vuotisjuhla.

Disney+ on jälleen laajentanut ohjelmistoaan uusilla ja kiehtovilla sisällöillä. Tällä viikolla palveluun on lisätty monia uutuuksia, jotka varmasti kiinnostavat eri genrejen ystäviä.

Black Cake – uutuusdraamasarja

Yksi merkittävimmistä lisäyksistä on uusi draamasarja ”Black Cake”. Tämä sarja on herättänyt jo etukäteen paljon odotuksia ja kiinnostusta. Sen ainutlaatuinen juoni ja vahvat hahmot lupaavat tarjota katsojille unohtumattomia hetkiä ja syvällisiä elämyksiä.

Turkinkieliset ruokaohjelmat Sara La Fountainin tähdittämänä

Erityisen mielenkiintoista on myös useiden turkinkielisten ruokaohjelmien lisääminen Disney+ -valikoimaan. Nämä ohjelmat, joita tähdittää suosittu kokki Sara La Fountain, tarjoavat herkullisia hetkiä ja uusia makuja ruoanlaiton ystäville. La Fountainin karisma ja asiantuntemus tekevät ohjelmista nautittavia niin ruoanlaiton harrastajille kuin satunnaisillekin katsojille.

Percy Jackson ja olymposlaisten kauden päätösjakso

Fantasian ystäville Disney+ tarjoaa ”Percy Jackson ja olymposlaisten” kauden päätösjakson. Nyt kaikki kahdeksan jaksoa ovat katsottavissa, mikä mahdollistaa sarjan ahmimisen alusta loppuun. Tämä sarja on ollut suosittu erityisesti nuorten keskuudessa, ja sen myyttiset hahmot sekä jännittävät seikkailut pitävät katsojan otteessaan jokaisen jakson ajan.

Elokuvat 

Le Divorce – avioero ranskalaisittain

Mère et fille: California Dream

Self (Spark Shorts lyhytelokuva)

Sarjat

A La Serife, kaudet 1-2 – jaksot 1-13

Black Cake, kausi 1 – jaksot 1-8

Bob’s Burgers, kausi 14 – jakso 1

Percy Jackson ja olymposlaiset, kauden päätösjakso

Sara ile İstanbul’un En İyileri, kaudet 1-2 – jaksot 1-6

Tom ile İstanbul’un En İyileri, kaudet 1 – jaksot 1-6

Refika ile Öze Dönüş, kausi 1 – jaksot 1-12

Kiran ve Sara ile İstanbul’un En İyileri, kausi 1 – jaksot 1-30

Extrat ja spesiaalit

Sankarin matka: Näin tehtiin Percy Jackson ja olymposlaiset

Marvel Studios Assembled: The Making of Echo

25 Litre (dokumentti)

Disney+ jatkaa siis vahvasti monipuolisen ja laadukkaan sisällön tarjoamista katsojilleen, ja uudet lisäykset ovat jälleen osoitus tästä sitoutumisesta. Olipa kyseessä draama, ruokaohjelmat tai fantasia, Disney+ tarjoaa jokaiselle jotakin.Vastaa