Disney+: Sukella Disneyn, Pixarin, Marvelin ja Star Warsin taianomaiseen maailmaan

Kirjoittajan kuva

By Niko

Disney+ on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja tv-sarjoja Disneyltä, Pixarilta, Marvelilta, Star Warsilta ja National Geographicilta. Palvelussa on myös alkuperäissisältöä, jota ei voi katsoa mistään muualta.

Mitä Disney+ tarjoaa?

Disney+:ssa on tuhansia tunteja viihdettä kaikenikäisille katsojille. Palvelussa on klassikoita, kuten Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja Leijonakuningas, sekä uusia elokuvia, kuten Encanto ja Lightyear. Disney+:ssa on myös laaja valikoima tv-sarjoja, kuten The Mandalorian, WandaVision ja Loki.

Disney+:n ominaisuudet:

  • Laaja valikoima sisältöä: Disney+:ssa on tuhansia tunteja elokuvia ja tv-sarjoja Disneyltä, Pixarilta, Marvelilta, Star Warsilta ja National Geographicilta.
  • Alkuperäissisältöä: Disney+:ssa on myös alkuperäissisältöä, jota ei voi katsoa mistään muualta.
  • Lapsiystävällinen: Disney+ on lapsiystävällinen palvelu, jossa on paljon sisältöä lapsille ja nuorille.
  • Useita profiileja: Disney+:ssa voi luoda useita profiileja, joten jokaisella perheenjäsenellä voi olla oma profiilinsa.
  • Offline-katselu: Voit ladata elokuvia ja tv-sarjoja offline-katselua varten.

Disney+:n hinta:

Disney+ maksaa 10,99 € kuukaudessa. Voit myös tilata Disney+:n vuodeksi kerrallaan hintaan 109,90€.

Disney+:n saatavuus:

Disney+ on saatavilla useimmissa maissa. Voit katsoa Disney+:aa älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella, älytelevisiolla ja pelikonsolilla.

Vaihtoehto Disney+:lle:

Jos et halua tilata Disney+:aa, voit harkita SkyShowtime-suoratoistopalvelua. SkyShowtime tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja tv-sarjoja Universal Picturesilta, DreamWorksilta, Paramount Picturesilta, Peacockilta, Sky Studiosilta ja Showtimelta. SkyShowtime maksaa 6,99 € kuukaudessa.

Yhteenveto:

Disney+ on loistava suoratoistopalvelu kaikille, jotka rakastavat Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin ja National Geographicin sisältöä. Palvelussa on laaja valikoima elokuvia ja tv-sarjoja kaikenikäisille katsojille. Disney+ on myös edullinen ja helppokäyttöinen.Vastaa