Elias Salosen tähdittämä jännittävä rikosdraama Pasilan myrkky – Manni alkaa Ruudussa 1. tammikuuta!

Kirjoittajan kuva

By admin

Uudenvuodenpäivänä alkava Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja johdattaa katsojat huumebisneksen äärelle. Jännittävä rikosdraama muistuttaa siitä, että vääristä valinnoista voi joutua maksamaan kovan hinnan. Sarjaa tähdittävät muun muassa Kultainen Venla -ehdokas Elias Salonen sekä Hannu-Pekka Björkman.

Kalevi Puontin Pasilan myrkky -kirjasarjan ensimmäiseen osaan perustuva sarja kuvaa poliisin ja alamaailman toimintaa ammattimaisen huumekaupan pelikentällä. Sarjassa seurataan mielenkiintoisia ja omalaatuisia henkilöitä, jotka joutuvat ottamaan isoja riskejä elämässään. Sarjan ydinteema on kaikkien sen keskeisten henkilöiden toimintaa ohjaava arvo: kunnia.

Uutuusdraaman päähenkilö on vartijana työskentelevä diplomi-insinööriopiskelija Santeri Manni (Elias Salonen), jolla ei ole minkäänlaista aiempaa rikostaustaa.

Manni löytää sattumalta metsästä suuren amfetamiinikätkön, jota hän ryhtyy kaupittelemaan omin keinoin saadakseen taloutensa kuntoon ja alkoholisoituneen äitinsä Jaanan (Katariina Kaitue) päihdehoitoon. Pian Manni saa peräänsä niin huumeliigan kuin rikosylikonstaapeli Kalle Pesosen (Hannu-Pekka Björkman) johtaman huumerikosyksikön, Pasilan myrkyn.

Sarjan pääosissa nähdään Elias Salonen sekä Hannu-Pekka Björkman. Muissa rooleissa ovat muun muassa Katariina Kaitue, Kari Ketonen, Seidi Haarla, Samuel Kujala ja Hilma Kotkaniemi. 

Sarjan on ohjannut Jussi Hiltunen sekä Max Ovaska, joka toimii myös toisena käsikirjoittajana Josefina Rautiaisen ohella. Sarjan on tuottanut Yellow Film & TV.

TRAILERI: Tältä näyttää uutuussarja Pasilan myrkky – Manni

Pasilan myrkky – Manni alkaa Ruudussa 1.1.2024, ja on katsottavissa Ruutu+ -tilauksella. Ensimmäinen jakso nähdään myös samana päivänä Nelosella klo 21. Vastaa