Hän on Selviytyjät Suomi -voittaja – yksi ääni ratkaisi kilpailun!

Kirjoittajan kuva

By admin

Selviytyjät Suomen seitsemäs tuotantokausi huipentui laulaja Teemu Roivaisen voittoon.

Ennätykselliset 37 päivää kestänyt viidakkoseikkailu päättyi tiukkaan heimoneuvostoon, jossa vastakkain olivat radiojuontaja Tytti Junna ja Teemu Roivainen. Heimoneuvostossa kaksikko kohtasi aikaisemmin kilpailusta pudonneista kilpailijoista muodostuneen tuomariston, jotka kysyivät finalisteilta tiukkoja kysymyksiä ennen viimeistä äänestystä.

Ennen heimoneuvostoa Teemu oli voittanut kilpailussa yhden ylimääräisen äänen viimeiseen heimoneuvostoon, ja tuo ääni ratkaisi finaalin. Voitollaan Teemu nappasi 30 000 euron palkintopotin.

Reissu meni käytännössä nappiin. En kadu mitään yksittäisiä asioita tai tekoja. Annoin joka hetkessä kaikkeni, olin alusta lähtien täysin oma itseni joka tilanteessa. Sosiaalisissa tilanteissa olin ystävällinen kaikille, ja se on näköjään Selviytyjissä selviytymistä parhaimmillaan, Teemu analysoi peliään Pudonneen tilityksessä.

37 viidakkopäivän aikana koti-ikävä kasvoi niin suureksi, ettei tunteiden purkamiselta voinut välttyä.

 – Mitä enemmän oli toimintaa ja muuta ajateltavaa, totta kai oli helpompaa, mutta lopussa se toimintakaan ei enää auttanut koti-ikävään. Se vaan kasvoi ja kasvoi koko ajan. En edes tajunnut, millainen ikävä voi tulla, miltä se tuntuu ja mihin se vaikuttaa ajatuksissa. En ole elämässä itkenyt niin paljon kuin kahden viimeisen viikon aikana.

VIDEO: Teemu Roivainen on Selviytyjät Suomi -voittaja! ”Hahmotin, mikä elämässä on oikeasti tärkeää”

Kilpailussa toiseksi sijoittunut Tytti ei ollut harmissaan, vaikka voittopotti menikin sivu suun yhden äänen erolla.

Olen todella kiitollinen tästä reissusta, joka muodostui minulle isommaksi kuin osasin kuvitella. Se, että sain olla mukana alusta loppuun asti, teki tästä erityisen. Näin jokaisen käänteen2, ja koin oman voiton tunteen, vaikka ei se rahapotti itselle iskeytynytkään. Mutta voitin itseni niin isosti, että minulla on kiitollinen olo koko reissusta, Tytti kuvailee tunteitaan Pudonneen tilityksessä.

Kilpailussa kolmanneksi sijoittunut Sonja Aiello taisteli loppuun asti ilman pienintäkään luovuttamisen merkkiä. Sonja putosi kilpailusta ennen viimeistä heimoneuvostoa käydyssä semifinaalissa.

Meillä oli kaksi kisaa, mikä oli tosi iso yllätys. Ensin oli palkintokilpailu, ja sen jälkeen vielä semifinaali, eli se tärkein kisa, Sonja kuvailee viimeistä päiväänsä viidakossa.

 Pitkä semifinaalitehtävä, joka vaati sekä voimaa että strategiaa, koitui Sonjan kohtaloksi.

 – Heti kisan jälkeen harmitus oli suuri. Lähdin voittamaan ja hakemaan finaalipaikkaa, mutta hetken asiaa sulateltuani en voi olla kuin ylpeä. Taistelin loppuun asti, ja kolmen parhaan joukkoon pääseminen on erittäin hieno saavutus.

VIDEO: Sonja Aiello putosi viimeisenä Selviytyjät Suomesta! ”Harmitus oli suuri”3 kommenttia artikkeliin ”Hän on Selviytyjät Suomi -voittaja – yksi ääni ratkaisi kilpailun!”

Vastaa