Kirsi Alm-Siiran emännöimässä Tämä on tämä -komediapaneelissa kysymykset ovat omituisia ja vastaukset helppoja

Kirjoittajan kuva

By admin

MTV:n uutuusohjelmassa kapteenit Kiti Kokkonen ja Joonas Nordman yrittävät yhdessä tunnettujen vieraidensa kanssa ratkaista helppoja kysymyksiä, jotka eivät ole koskaan olleet näin vaikeita. Kirsi Alm-Siiran juontamassa ohjelmassa vastataan kahteen kysymykseen: mikä on tämä ja kuka on tämä?

tama-on-tama-kuvaaja-kristiina-salmen.jpg

Helpot kysymykset eivät ole koskaan olleet näin vaikeita! MTV:n syksyn lauantai-illoissa 23.9. alkava Tämä on Tämä on uusi kotimainen Kirsi Alm-Siiran emännöimä komediapaneeli. Hauskuudesta huolen pitävät Joonas Nordman, Kiti Kokkonen sekä kaksi vaihtuvaa vierasta.

Tässä pöljässä visailussa kysytään kaksi kysymystä: mikä on tämä ja kuka on tämä? Kaikki vastaukset ovat helppoja, ainoastaan kysymykset ovat omituisia: Eevi, 6, on piirtänyt elämään olennaisesti liittyvän tapahtuman. Mikä on tämä? Tässä kuvia asioista, jotka rimmaavat suosikkijulkkiksen kanssa, mutta kenen? Kuka on tämä? Tässä taas tekoälyn luoma kuvatehtävä. Mikä ihme on tämä? Tässä on hittibiisin sanat kirjoitettuna emojeilla. Mikä on tämä? Tämä on tämä!

Myös vastaukset ovat sellaisia, että kaikki ne tietävät. Ainoastaan kysymyksen esitystapa on kummallinen. Jokaisesta oikeasta vastauksesta saa pisteen. Ohjelman päättää Tämä on tämä -nimikkokierros, jossa kysytään joko niin helppoja kysymyksiä, joihin kaikkien tulisi tietää vastaus, tai sitten omituisia kompakysymyksiä – parhaimmillaan molempia yhtä aikaa. Aikapaine tekee vastaamisesta vaikeaa. 

Kilpailuasetelmiin riemukkain mielin

Kolmikko Kiti Kokkonen, Joonas Nordman ja Kirsi Alm-Siira on innoissaan päästessään työskentelemään yhdessä.

”Itse osaan hauskuuttaa vain täysin tahattomasti ja yleensä väärään aikaan, joten innostus sisältää myös paljon jännitystä. Toisaalta se rauhoittaa, että Kiti ja Joonas ovat vieraineen pääosassa ja itse pidän studiossa lähinnä jotain rotia”, Kirsi Alm-Siira kertoo.

Kiti Kokkonen ja Joonas Nordman kertovat lähtevänsä kilpailuasetelmiin riemukkain mielin.

”Odotan innolla Joonaksen ja Kirsin kanssa työskentelyä, ihan mahtavaa päästä tekemään yhdessä. Mua viehättää se, että tämä on positiivinen ja aidosti hyväntuulinen koko perheen ohjelma”, Kiti Kokkonen kertoo.

”Olen erittäin innoissani uudesta ohjelmasta. Mahtavaa, että päästään tekemään täysin kotimaista formaattia, ja vieläpä ensimmäistä kertaa! Erityisen kivaa on saada työskennellä Kitin ja Kirsin kanssa, jotka ovat aivan huipputyyppejä. Tämä on myös ensimmäinen kerta koskaan, kun olen esiintyjäporukan pisin. Toivottavasti myös vieraita valikoidessa panostetaan alle 170 senttiä pitkiin ihmisiin”, Joonas Nordman jatkaa.

Nordmanin toive ei toteudu, sillä vaihtuvina vieraina ohjelmassa nähdään muun muassa Arman Alizad, Viki Eerikkilä, Alma Hätönen, Köpi Kallio, Gogi Mavromichalis, Paula Noronen, Krisse Salminen, Elias Salonen, Esko Valtaoja ja Linda Wiklund.

Median edustajat ovat tervetulleita ohjelman kuvauspaikkavierailulle ja haastattelemaan esiintyjiä ke 30.8. klo 12 alkaen! Tiedustelut ja ilmoittautumiset pe 25.8. mennessä: virpi.valtonen@mtv.fi

Tämä on tämä alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 23.9. klo 21. 
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Tämä on tämä -ohjelman MTV:lle tuottaa Podzilla Studios yhdessä MTV Studiosin kanssa. Vastaa