KUUMAA-yhtyeen loppuunmyyty jäähallikeikka suorana Ruudussa!

Kirjoittajan kuva

By admin

Neljällä Emmalla palkitun KUUMAA-yhtyeen loppuunmyyty konsertti nähdään suorana Ruudussa!

Suomen suosituin popyhtye KUUMAA juhlistaa uutta albumiaan jäähallikonsertilla 26.4. Hetkessä loppuunmyydyn konsertin katseluoikeus on ostettavissa Ruudusta kertamaksullisena tapahtumana.

Ruudun keikkavuosi alkaa räjähdysmäisesti, kun Helsingin jäähallin lavalle nousee juuri Emma Gaalassa neljä pystiä voittanut KUUMAA.

Bändin toistaiseksi suurimmalla ja hetkessä loppuunmyydyllä keikalla kuullaan hittikappaleiden lisäksi täysin uutta musiikkia, kun huhtikuun 19. päivä julkaistava uusi albumi esitetään ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan livenä.

“Konsertin kysyntä on ollut valtavaa! Jäähallin keikka on ainutkertainen, joten haluamme mahdollistaa kokemuksen myös niille, jotka jäivät ilman lippua. Tuttujen hittibiisien lisäksi soitamme kaikki uuden albumin kappaleet ensimmäistä kertaa livenä. Toivomme että mahdollisimman moni liittyy seuraamme kotisohvilta, sillä luvassa on ikimuistoinen ilta!” jäähallin lavalle nousevan KUUMAA-yhtyeen jäsenet kertovat.

Konsertti esitetään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+ -tilaukseen. Suoran lähetyksen lisäksi ostajalla on katseluoikeus keikkatallenteeseen 30 vuorokauden ajaksi.KUUMAAn jäähallikonsertti nähdään suorana Ruudussa 26.4. klo 20.00 alkaen. Katseluoikeus on nyt myynnissä osoitteessa https://www.ruutu.fi/liveYksi kommentti artikkeliin ”KUUMAA-yhtyeen loppuunmyyty jäähallikeikka suorana Ruudussa!”

Vastaa