MTV3-kanavalla häiriö – hyväntekeväisyyskonsertti ei alkanutkaan

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Katsojat harmistuivat, kun suuri hyväntekeväisyyskonsertti ei alkanutkaan MTV3-kanavalla olleen häiriön takia. MTV:n hyväntekeväisyyskonsertti JouluMielelle oli tarkoitus alkaa sunnuntaina kello 19.30.

Flow Festivalin paluuta juhlitaan viikonloppuna Suvilahdessa

Hyväntekeväisyyskonsertin nimeltään JouluMielelle oli tarkoitus alkaa sunnuntaina kello 19.30 MTV3-kanavalla. Kuitenkin jostain tuntemattomasta syystä ruudusta alkoikin tulla saman kanavan kilpailusarja Stadi vs. Lande-ohjelma.

Virhe ilmeisesti huomattiin ja ilman mitään selitystä, Stadi vs. Lande-ohjelma katkesi ja konsertti alkoi noin klo 19.37 aikoihin. Konsertin juontajat Tuija Pehkonen ja Jaakko Loikkanen eivät viitanneet juonnoissaan viivästykseen millään tavalla.

Lastenklinikoiden Kummien tunnelmallisessa joulukonsertissa pienten ja upeiden potilaiden hyväksi esiintyvät mm. Saara Aalto, Club for Five, Jarkko Ahola, Ilta, Pentti Hietanen sekä Michael Monroe ja Tommi Läntinen.

MTV3-kanavan Facebookissa ehti jo syntyä minuuteissa hämmennystä ja harmitusta.

– Mitä ihmettä? Ei täällä näy konserttia?

– Tampereella ei näy konserttia. Tulee Stadi vs. Lande.

– Kuka ei nyt ole hoitanut hommiaan? Täältä tulee Stadi vs. Lande!

– Tuli oikein tekstiviesti tästä, että lähetys alkaa 19.30. Tultiin luistelemasta sen takia, mutta eipä lähetystä näy.Vastaa