Noora Karma tarjoaa ainutlaatuisen esityksen Tähdet, tähdet -ohjelmassa: ampuu silmät sidottuna varsijousella

Kirjoittajan kuva

By admin

noora karma
noora karma

On jälleen aika selvittää, kuka on tähtien tähti! Tähdet, tähdet -ohjelmassa joukko viihteen maailmasta tuttuja julkisuuden henkilöitä haastavat itsensä heittäytymällä eri musiikkigenrejen vietäviksi.

Tähdet, tähdet -kauden aikana nähdään ja kuullaan kappaleita muun muassa euroviisujen, iskelmän, hiphopin ja rakkauslaulujen maailmoista. Äitienpäivänä nähtävä Rakkauslaulut-jakso on toteutettu yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa.

Ensimmäisessä jaksossa kuullaan kappaleita 80-luvulta. Mentalisti Noora Karma myöntää Tähdet, tähdet -ohjelman todella vievän hänet epämukavuusalueelleen.

Laulukilpailu kauhistuttaa minua, en laula edes karaokessa. Kyseessä on onneksi viihdeohjelma, joten siellä voi tehdä kaikkea muuta, Noora sanoo haastatteluvideossaan.

Kappaleekseen Noora on valinnut Eurythmicsin klassikon Sweet Dreams (Are Made of This).

Esityksen aikana Noora sitoo silmänsä ja ottaa varsijousen käteensä. Lavalla Nooran kanssa on kaksi tanssijaa, joista toinen pitää kädessään maalitaulua, toinen korttipakkaa. Tanssija nostaa korttipakasta juontaja Susanna Laineen kuvalla varustetun kortin, näyttää sen yleisölle ja laittaa kortin takaisin pakkaan. Hän heittää kaikki kortit ilmaan, ja Noora laukaisee varsijousen ampuen yhden kortin maalitauluun. Esityksen lopussa Noora irrottaa kortin maalitaulusta ja esittelee yleisölle Susanna Laineen kuvalla varustettua korttia, jonka nuoli on läpäissyt aivan keskikohdasta.

Yleisö ja tuomaristo ovat äimistyneitä esityksestä. Noora on helpottunut selviydyttyään esityksestä kunnialla.

Taikominen oli helppoa. Olin hyvin rentoutunut saatuani pyssyn käteeni. Kuulostaa ehkä hullulta. Laulaminen… En ole koskaan tehnyt mitään tällaista, joten kiitos, kun pääsin tähän mukaan kokeilemaan jotain aivan hullua, hän sanoo yleisölle ja tuomareille.

Tuomareista etenkin Juuso Mäkilähde piti näkemästään.

Harkiten kommentoin ihmisiä, jotka jalkajousella huitovat lavalla, joten pitää olla tarkkana. Tässä myös mietin, veikö esitys kappaletta vai kappale esitystä. Mutta tässä haetaan viihdyttäjää. Tämä oli hullu yhdistelmä. Etenkin kohta, kun… Virittelit jousta ja sinulla oli silmät sidottuna. Sitten käännyit ja lauloit hieman päälle, sitten taas mentiin ja nuolet lensivät. Minä tykkäsin tästä, Juuso kehuu.

Tähdet, tähdet Nelosella sunnuntaina 7. huhtikuuta klo 19.30.Yksi kommentti artikkeliin ”Noora Karma tarjoaa ainutlaatuisen esityksen Tähdet, tähdet -ohjelmassa: ampuu silmät sidottuna varsijousella”

Vastaa