Osallistu kilpailuun ja voita DNA:lta Samsung QLED televisio

Kirjoittajan kuva

By admin

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024), 65″

TV, kun on päällä ja taideteos, kun se on pois päältä

Valoheijastukset minimoiva 4K Ultra HD -näyttö

Vaihda tyyliä TV:n vaihdettavilla kehyksillä

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Samsung The Frame ja olohuoneen sisustus

Samsung The Frame on innovatiivinen televisio, joka yhdistää laadukkaan teknologian ja taideteoksen ominaisuudet. Sen suunnittelu mahdollistaa sen integroinnin saumattomasti minkä tahansa olohuoneen sisustukseen, tarjoten samalla erinomaisen kuvanlaadun. Tässä artikkelissa kuvataan, miten Samsung The Frame voidaan ottaa osaksi olohuoneesi sisustusta.

Designin rooli

Toisin kuin perinteiset televisiot, Samsung The Frame on suunniteltu näyttämään kehystetyltä taideteokselta. Sen Art Mode mahdollistaa taideteosten tai henkilökohtaisten valokuvien näyttämisen, kun laitetta ei käytetä aktiivisesti televisiokatseluun. Laite on saatavilla useissa kehysväreissä ja -materiaaleissa, kuten puu ja metalli, jotka voivat täydentää kodin sisustusta.

Värien ja materiaalien valinta

Sopivien kehysten ja asetusten avulla The Frame integroituu osaksi olohuoneen sisustusta. Kehykset ovat saatavilla monina eri väreinä ja materiaaleina, mikä mahdollistaa laitteen personoinnin ja yhteensovittamisen olemassa olevan sisustuksen kanssa. Näin televisio muuttuu olohuoneen keskipisteeksi, joka harmonisoi muiden sisustuselementtien kanssa.

Sijoittelu olohuoneessa

Parhaimmillaan The Frame toimii, kun se on sijoitettu huoneen keskeiselle seinälle taide-esineen tavoin. Vaihtoehtoisesti, televisio voidaan sijoittaa niin, että se on ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomion huoneeseen astuttaessa. On tärkeää asettaa televisio oikealle korkeudelle, jotta se imitoi perinteisen taideteoksen sijoittelua mahdollisimman hyvin.

Yhteys muuhun sisustukseen

Samsung The Frame sointuu hyvin yhteen erilaisten sisustustyylien kanssa. Modernissa ympäristössä se voi korostaa minimalistista tyyliä, kun taas perinteisemmissä kodeissa se voi toimia osana laajempaa taidekokoelmaa. Televisio voi myös toimia osana monipuolisempaa seinäasetelmaa, johon kuuluu muita taideteoksia tai hyllyjä.

Käyttö tilanjakajana

Suurissa, avoimissa tiloissa The Frame voi toimia myös tilanjakajana. Asettamalla television jalustalle tai kiinnittämällä sen seinälle se ei vain näytä taidetta, vaan auttaa myös määrittelemään eri tilojen rajoja ja käyttötarkoituksia, kuten erottamaan olohuoneen ja ruokailualueen toisistaan.

Samsung The Frame tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia olohuoneen sisustukseen, yhdistäen taiteen ja teknologian tavalla, joka luo huomionherättävän ja visuaalisesti miellyttävän ympäristön.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Millainen TV on Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ on tyylikäs ja ominaisuuksiltaan monipuolinen televisio, joka sopii erinomaisesti taiteen ystäville. Siinä yhdistyy laadukas kuva toistotilaan, jossa laite näyttää taidetta television ollessa pois päältä.

Tässä televisiossa on muutamia avainominaisuuksia:

  • QLED-näyttö:Samsungin QLED-näyttöteknologia hyödyntää Quantum-pisteitä toistaakseen laajemman värispektrin ja korkeamman kirkkauden kuin perinteiset LED-televisiot.
  • 4K-resoluutio: Television resoluutio on 3840 x 2160 pikseliä, mikä on neljä kertaa Full HD -televisioiden resoluutio.
  • Quantum Processor 4K: Quantum Processor 4K on tehokas prosessori, joka voi skaalata alhaisemman resoluution sisältöä lähelle 4K-laatua.
  • HDR: Televisio tukee HDR:ää (high dynamic range), joka tarjoaa laajemman kontrastisuhteen ja kirkkaammat huippuvalokohdat.
  • Taidetila:Kun televisiota ei käytetä, se voi näyttää taideteoksia Samsungin Art Storesta tai omasta kokoelmastasi. Voit valita erilaisista genreistä, kuten maalauksista, veistoksista ja valokuvista.
  • One Connect -liitäntärastia: One Connect -liitäntärastian avulla voit liittää kaikki laitteet erilliseen rasiaan, joka voidaan piilottaa television taakse. Tämä auttaa pitämään kaapelit järjestyksessä ja poissa näkyviltä.
  • Heijastamaton mattapintainen näyttö: Televisiossa on heijastamaton mattapintainen näyttö, joka auttaa vähentämään häikäisyä ja heijastuksia.

Yleisesti ottaen Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) on loistava vaihtoehto, jos etsit korkealaatuista televisiota, jossa on ainutlaatuinen taidetilan toiminto.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla


Vastaa