Ruutu esittää suorana Anssi Kelan elämäkertakonsertin!

Kirjoittajan kuva

By admin

Anssi Kelan elämäkertakonsertti nähdään suorana Ruudussa tiistaina 31.10. klo 19. Konserttia, monologia ja filmiä yhdistelevä uniikki esitys kertoo palkitun artistin tarinan hänen omin sanoin. Kiertueen päättävä keikka on ostettavissa Ruudusta kertamaksullisena tapahtumana. 

Ruudun livekeikat jatkuvat tiistaina 31. lokakuuta, kun Anssi Kelan elämäkertakonsertit huipentava päätöskiertue saapuu Tampereen Työväen Teatteriin! Huippusuosittu Anssi Kela kiertää Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonserttien tiimoilta viimeisen kerran Suomea. Konserttia, monologia ja filmiä yhdistelevä esitys kertoo palkitun artistin tarinan hänen omin sanoin. 

Kela nousi koko kansan tuntemaksi tähtinimeksi yli 20 vuotta sitten ilmestyneellä Nummela -klassikkoalbumillaan, josta muodostui yksi maamme menestyneimpiä pitkäsoittoja kautta aikojen. Siitä lähtien hän on pysynyt relevanttina läpi vuosien albumikokonaisuuksillaan ja hiteillään kuten 1972, Levoton tyttö, Ilves sekä Sut puhallan pois

Huippusuosion vastapainoksi matkalle on mahtunut myös vaikeita hetkiä, ja esityksessä avataan yleisölle koko kaari. Ainutkertainen konsepti otettiin haltioituneesti vastaan heti ensimmäisellä toteutuskerrallaan vuodenvaihteessa 2019-2020 ja erityisesti elämäkertakonserttien avoimuus on tehnyt vaikutuksen niin yleisöön kuin median edustajiin. 

Konsertti nähdään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+-tilaukseen. Yksittäisen keikan hinta on 9,95 €. Suoran lähetyksen lisäksi ostajalla on katseluoikeus keikkatallenteeseen 30 vuorokauden ajaksi.

Hanki lippusi osoitteesta: www.ruutu.fi/live tai osta se Epassin kulttuuriedulla osoitteesta: https://marketplace.epassi.fi/ruutu-live-anssi-kela/Vastaa