Saldo Finance uudistaa lainatuotteensa: Esittelyssä SaldoLimiitti ja SaldoLaina

Kirjoittajan kuva

By admin

Vuonna 2019 Saldo Finance Oyj, suomalainen rahoitusalan kärkiyritys, uudisti lainatuotteensa. Markkinoille lanseerattiin SaldoLimiitti ja SaldoLaina, jotka korvasivat aiemmat Limiitti.fi:n ja Laina.com:n palvelut. Uudistuksen myötä lainaehtoja tarkistettiin ja yrityksen verkkosivusto päivitettiin nykyaikaiseksi.

SaldoLimiitti Tarjoaa Joustavuutta

SaldoLimiitti on uudentyyppinen joustoluotto, jonka luottoraja on 2000 euroa. Laina on nostettavissa asiakkaan tarpeiden mukaan milloin tahansa, joko tekstiviestitse tai MySaldo-verkkopalvelun kautta. SaldoLimiitissä ei ole määriteltyä maksuaikataulua, ja sen kuukausittainen minimilyhennys alkaa vain 49 eurosta.

SaldoLainan Ehdot ja Mahdollisuudet

SaldoLaina tarjoaa kulutusluottoa, jonka summat vaihtelevat 1000–10 000 euron välillä. Lainan kuukausierät ovat joustavasti valittavissa, ja todellinen vuosikorko vaihtelee 21,3–29,5 % välillä. SaldoLaina on suunniteltu erityisesti suurempien hankintojen rahoittamiseen.

Pitkä Kokemus Rahoituspalveluista

Saldo Finance Oyj on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2006 ja palvellut yli 500 000 asiakasta. Yhtiön tarjoamat SaldoLimiitti ja SaldoLaina osoittavat sen sitoutumista tarjota asiakkailleen monipuolisia ja kilpailukykyisiä lainaratkaisuja.

SaldoLimiitti Tarkemmin

SaldoLimiitti on jatkuva luottomuoto, jonka luottoraja on 2000 euroa. Lainan vuotuinen nimelliskorko on 19,9 %, ja lainanhoitokulu on vain 0,01 % päivässä, enintään 150 euroa vuodessa. Todellinen vuosikorko on 29,6 %.

SaldoLainan Yksityiskohdat

SaldoLaina mahdollistaa 1000–10 000 euron lainan nostamisen, tarjoten 29–399 euron kuukausierät. Lainan todellinen vuosikorko on 21,3–29,5 %, ja maksuaika on valittavissa 12–88 kuukauden välillä.

Yhteenveto

Saldo Finance Oyj:n päivittämät lainapalvelut, SaldoLimiitti ja SaldoLaina, tarjoavat asiakkaille uudenlaista joustavuutta ja taloudellista turvaa. Kilpailukykyiset korot ja selkeät lainaehdot tekevät näistä tuotteista houkuttelevia vaihtoehtoja monenlaisiin rahoitustarpeisiin.Vastaa