Seksiä ja musiikkia: Atomic Berries

Kirjoittajan kuva

By admin

Kaipaatko männävuosien rehellistä bailumusiikkia, mutta käteen jää shit music only? Atomic Berries on front-woman Tanita Sundellin ja tuottaja/lauluntekijä Mike Midaksen tähdittämä hurjalla energialla eteenpäin vyöryvä eurodance-spektaakkeli.

Tanita Atomic Berries
Tanita Atomic Berries. Vokalisti Tanita mukana American Dream -sinkun hengessä Elsa Wellamo Atomic Berries

Piinaako läpipaistava pinnallisuus ja huuhaa-sanoitukset? 

Atomic Berries on front-woman Tanita Sundellin ja tuottaja/lauluntekijä Mike Midaksen tähdittämä hurjalla energialla eteenpäin vyöryvä eurodance-spektaakkeli. 

Yhtyeen live-aktista ei liikettä puutu. Kaksihenkisen kokoonpanon takia duo pystyy ottamaan haltuun yllättävänkin erikoisia esiintymistiloja ja -lavoja.  Usein Atomicin esiintymisiä on ryydittämässä tanssijoita, mm. Afrodisiac Dance Crew, tai suoraan musiikkivideosta karanneita rock-kepittäjiä.

Kyllä, eurodance-sanoituksissa voi esiintyä kokonaisia lauseita!

Pettämättömällä tyylitajulla loihditut tupeen pystyyn nostattavat rallit hivelevät korvaa ja mieltäsi vielä päiviä shown jälkeenkin. Mr. Midaksen välillä syvissäkin vesissä uivat sanoitukset yhdistettynä laulaja Tanitan kirurgintarkkaan vokaalityöskentelyyn ja synnynnäiseen lavakarismaan saa yhtyeen tien nousemaan ns. pystyyn hyvinkin äkkiä… ja tällä tarkoitamme tietysti 5-kaistamoottoritietä suoraan tähtiin.

Yhtye treenaa kovaa, ja soittaa vielä kovempaa. Jäsenistön taianomainen kemia purkautuu luontaisella tavalla yleisöön – se on yhtyeen trademark ja kunnia-asia. Fiiliksiin kohoava juhlaväki on bändin ensisijainen missio. Matkassa mukana auttaa oma miksaaja, äänentoisto ja valotekniikka, savukonetta unohtamatta.

Mitä jos kertoisin sinulle, että 30 vuotta ei merkkaa mitään?

Atomic Berriesin kappaleet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa nimenomaan livenä. Alkutahtien jälkeen huomaat pian nuorentuneesi noin kolme vuosikymmentä, sillä tämä bändi palauttaa sinut suoraan nuoruusvuosien elontuntoon ja yöjuoksuihin. Tempaudut mukaan vuoristoratamatkalle, joka kyydittää sinut varmoin ottein läpi hitaiden nousujen, vatsaa hivelevien syöksyjen ja kovien vasenten, ja kaikki maallinen unohtuu.

Atomic Berries -uutiset

Tällä hetkellä yhtye työstää uutta singleä, jonka studioäänitykset saatiin tovi sitten pakettiin. Pysy ajantasalla maailman menosta Atomicin somea seuraamalla, ja sinua informoidaan, kun uutta matskua ponnahtaa pihalle.

https://atomicberries.comVastaa