Selviytyjät: Kyyneliltä ei vältytä taaskaan – Pinja yritti päästä pelissä niskan päälle ja jäi kiinni yrityksestään.

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Selviytyjät Suomen uudessa jaksossa riidellään ja itketään jälleen. Katso video aiheesta täältä.

Tekstissä juonipaljastuksia! Selviytyjät-kilpailut alkaa pikkuhiljaa mennä osallistujien keskuudessa tunteisiin, sillä tämän viikon sunnuntain jaksossa nähtiin kauden, jopa dramaattisin riitatilanne. Kaikki alkaa siitä, kun Ularin heimossa oleva Pinja menee kertomaan Tytille ja Ritulle haastesaarelta voittamastaan erikoisesta amuletista, jonka käyttötarkoitusta hän ei tiedä vielä. Sen sijaan, että Pinja kertoisi Tytille koko totuuden, hän jättääkin kilpakumppaninsa uskomaan, ettei ole kertonut asiasta kenellekään muulle.

Todellisuudessa myös hänen todelliset liittolaisensa Sergey, Sonja ja Teemu R ovat tietoisia asiasta.

– Olen kertonut kaikille muille paitsi Tytille ja Ritulle. Jos he saavat tietää tästä, heidän luottamus mua kohtaan varmasti hälvenee, Pinja päättelee ja vetää Tytin erilleen muista ja paljastaa voittaneensa maagisen esineen.

Tytille tarina meni ensin täydestä läpi, mutta myöhemmin Pinja paljastuu turhan sinisilmäiseksi ajateltuaan, että salaisuudet säilyisivät viidakossa.

– Olin otettu, että hän kertoi mulle siitä, Tytti iloitsee ja luottaa Pinjaan.

Pinjan feikkaaminen alkaa todella rakoilla, kun Sergey avaa suunsa yhteisellä ruokailulla.

– Onko Pinja kertonut teille, että on voittanut sen haastesaaren? hän kysyy.

Tytin ilme muuttuu täysin ja hän alkaa kysellä Sergeyltä, milloin Pinja on sanonut näin.

– Olin, että mitä täällä tapahtuu, olin just mennyt sanomaan Pinjalle, että en sano siitä kellekään, että testasko Sergey mua vai mitä tässä tapahtuu, Tytti kertoo kameralle haastattelussaan.

– Eilen, mutta pidin sen salaisuutena, kun ei ole mun salaisuus, Sergey vastaa.

Keskustelu ajautuu kyyneliin, taustalla pettymys kiinni jäämisestä

– Kun sä olit poissa, Sergey sanoi, että tietäähän kaikki, että Pinja voitti kilpailun. Mä sanoin vaan, etten tiedä mistään yhtään mitään, Tytti sanoo Pinjalle.

Pinjan liiankin voimakas reaktio paljastaa, ettei tytöllä ole puhtaat jauhot pussissa. Hän puhkeaa välittömästi itkuun ja selittää kyyneleitä päästäessään, ettei hän halunnut muiden tietävän amuletista.

– Sori, meni tunteisiin, harmittaa, kun olen kertonut jotakin, ja sit se niinku. Kauhea, miten voi harmittaa näin ”pieni” asia, Pinja vastaa.

Tilanteesta hämmentyneet Tytti ja Ritu kuitenkin lohduttavat itkuista ja pettynyttä Pinjaa, mutta tajuavat pian, kenen tässä tilanteessa oikeasti pitää olla pahoillaan.

– Pinja otti tosi raskaasti, että Sergey oli kertonut asiasta ja koko tää masterplan pirstaloitui hänen silmiensä edessä. Ehkä hän ajattelee, että nyt meillä on kaikki ihan hyvin, että homma on ohi, mutta ei todellakaan ole ohi. Tää ei mun silmissä mennyt mitenkään päin ohi. Mun mielestä törkeätä toimintaa, Tytti sanoo.

Ritu on myös Tytin kanssa samoilla linjoilla.

– Mä luotin puoli tuntia sitten Pinjaan 100-prosenttisesti, tällä hetkellä luotto on nolla. Olen tehnyt hänen kanssaan liiton heti ihan ensimmäisenä päivänä. Se on nyt täysin unohdettu, murskana. En arvosta hänen tapaansa pelata tätä peliä tässä vaiheessa ollenkaan, Ritu kommentoi.Vastaa