Selviytyjät Suomen avausjaksossa räjähtää rähäkkä: ”Nyt saan hirveät raivarit!”

Kirjoittajan kuva

By admin

Selviytyjät Suomi palaa ruutuihin sunnuntaina. Uudella kaudella nähdään poikkeuksellinen heimojako: naiset vastaan miehet.

Uudella Selviytyjät Suomi -kaudella kilpailevat fitness-vaikuttaja Sonja Aiello, juontaja Gogi Mavromichalis, näyttelijä Ismo Apell, Diili-voittaja 2022 Clarissa Hedman, maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen, Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, ex-painija Rami Hietaniemi, mediapersoona Sergey Hilman, radiojuontaja Tytti Junna, artisti Viki ”Seksikäs Suklaa” Konssi, yrittäjä Niina Kuhta, mediapersoona Rosanna Kulju, huippukokki Teemu Laurell, toimittaja Lloyd Libiso, mediapersoona Roope Rannisto, laulaja-lauluntekijä Teemu Roivainen, somevaikuttaja Pinja Sanaksenaho ja valmentaja Kira “Kipa” Tiivola.

Jo ensimmäisessä jaksossa naisten Sotong-leirissä leimahtaa, kun naisten rakentama yöpaikka on väärässä paikassa, eivätkä kaikki heimolaiset mahdu sen alle. Muun muassa Sonja Aiello ja Pinja Sanaksenaho pohtivat Rosanna Kuljun kanssa majan siirtämistä, ja Sonja varmistelee mahdollisimman monelta, onhan uusi paikka kaikille mieluisa.

Jatkuva kysely alkaa tympiä Rosannaa, eikä hän peittele sitä.

Katso video: https://www.ruutu.fi/video/4387401

Sonja ja Rosanna alkavat sanailla tiukasti keskenään.

Halusin vain varmistaa, että onhan tämä ok, Sonja sanoo.

– On se ok! Se on sama kuin tuossa. Ei sillä ole mitään merkitystä, mutta kaikki saavat nukkua näin, eikä alamäessä, se on se pointti, Rosanna kimpaantuu ja näyttää käsillään majapaikan suuntaa.

Rosanna kertoo haastattelussaan tietävänsä olevansa suora ihminen, eikä hänen luonteenpiirteensä miellytä kaikkia.

Toki minulla on vatsa sekaisin, olen oksennellut koko päivän. Muutenkin tuntuu, että hermo kiristyy ihan muustakin, mutta en jaksa uskoa, että nämä yhteenotot loppuvat tähän, Rosanna sanoo.

Makuupaikan rakennuksen aikana tunnelma kiristyy entisestään.

Nyt saan hirveät raivarit, Sonja aloittaa.

Ei mitään raivareita, Rosanna puolustautuu.

Kyllä tuo oli raivari, Sonja jatkaa.

Rosanna yrittää rauhoittaa tilannetta sanoen, että kaikki on hyvin.

Minua kohtaan hyökättiin vähän – en sano että aggressiivisesti, mutta vihaisesti. Korotettiin ääntä – jopa säikähdin. Ei sanottu mitään, että hei sori, jos vähän nälässä ärähdin, Sonja purkaa tuntojaan kameralle.

Voimme tehdä uuden kodin joka päivä, Sonjan ja Rosannan keskustelua seurannut Pinja yrittää keventää tunnelmaa. Heitto saa Rosannan poistumaan paikalta muristen.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin klo 19.30.

En voi ymmärtää, mikä siinä on niin vaikeaa, missä se maja on! Tuleeko se tähän? Käykö tämä varmasti kaikille? Jotenkin minua kuluttaa henkilökohtaisesti todella paljon, että kysellään samoja asioita uudestaan varmistaakseen, että on itse diplomaattinen omassa tekemisessään, Rosanna rysäyttää Sonjalle.2 kommenttia artikkeliin ”Selviytyjät Suomen avausjaksossa räjähtää rähäkkä: ”Nyt saan hirveät raivarit!””

Vastaa