SkyShowtime – mistä on kyse

Kirjoittajan kuva

By admin

SkyShowtime on upouusi suoratoistopalvelu, jossa näet eräitä maailman parhaita tarinoitsijoita muun muassa seuraavilta studioilta: Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios ja Peacock sekä Nickelodeon, SHOWTIME®, Paramount+ ja Paramount Pictures.

Sarjatarjonta

Yksi merkittävä sarja, joka on siirtynyt HBO Maxilta SkyShowtimeen, on norjalainen menestyssarja ”Beforeigners”. Sarja kertoo viikinkinaisesta Alfhildristä, joka nykyaikaan päädyttyään aloittaa työt poliisina Oslossa. Sarja käsittelee muun muassa naisen roolia eri aikakausina. SkyShowtime tuo lisäksi katsottavaksi useita muita pohjoismaisia draamasarjoja, kuten ”Lust”, ”Björnstad”, ja ”Kamikaze”.

Tulevat sarjat

Myöhemmin tänä vuonna SkyShowtimella saa ensi-iltansa myös A.J Annilan ohjaama kotimainen sarja ”ID”, joka kertoo taideväärennöksiä tutkivasta etsivästä. Tämäkin sarja sai alkunsa HBO Maxin tuotantona, mutta sen tarkkaa ensi-iltapäivää ei ole vielä julkistettu.

Yrityskaupat ja sarjojen siirtyminen

SkyShowtimen ja HBO Maxin välinen sarjojen osto liittyy HBO:n omistaneen Warnermedian ja mediajätti Discoveryn yhdistymiseen. Yritysten yhdistyminen johti usean miljardin euron säästökuuriin, minkä seurauksena HBO Maxin pohjoismainen tv-sarjatuotanto joutui leikkauslistalle.

Yksinoikeudella SkyShowtimella

SkyShowtime on määritellyt useita sarjoja yksinoikeudella esitettäviksi, eli niitä ei voi katsoa mistään muualta. Palvelulla on jemmassa vielä 15 muutakin HBO Maxilta ostamaansa sarjaa, mukaan lukien suomalainen etsiväsarja ”ID”.

Listaus: SkyShowtimen tulevia ja nykyisiä sarjoja

  • Beforeigners (Norja)
  • Lust (Ruotsi)
  • Björnstad (Ruotsi)
  • Kamikaze (Tanska)
  • ID (Suomi)
  • Welcome to Utmark (Norja)

Yhteenveto

SkyShowtime on suoratoistopalvelu, joka on tehnyt merkittäviä liiketoimia sarjojen hankinnassa ja tarjoaa monipuolista sisältöä katsojilleen. Palvelu on erityisen vahva pohjoismaisten draamasarjojen osalta ja tulee jatkossakin laajentamaan ohjelmistoaan.Vastaa