Sunborn Live: Sini Sabotage ja Windows95Man vahvistavat Suomen suurimman after skin ohjelmistoa!

Kirjoittajan kuva

By admin

Rukalla maaliskuussa 22.-23.3.2024 järjestettävän Harmaa Rinne Festivalin uusimmat artistikiinnitykset ovat Sini Sabotage ja Windows95Man. Festivaalipäivien jälkeen juhlittavien jatkojen ohjelmisto on myös julkistettu. Rukan kolmessa keskeisessä yökerhossa festivaalipäivien päätteeksi esiintyvät mm. Asa, Bee, Costee, Ramses II ja Shrty.

Suomen suurin after ski koetaan Rukan Hiihtostadionilla 22.-23.3.2024. Harmaa Rinne Festivalin uusimmat artistikiinnitykset ovat UMK:ssakin nähtävät Sini Sabotage ja Windows95Man. Festivaalipäivien päätteeksi juhlittavilla jatkoilla esiintyvät Asa, Bee, Costee, Dog Hustlers, Ramses II, Shrty sekä Suomen kärkipään dj-konsepteihin lukeutuvat Paha Vaanii ja Tavastian Lauantaidisko. Jatkopaikkoina toimivat festivaalialueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Piste, Ihku ja Zone. 

Harmaa Rinne Festivaliin on aiemmin julkistettu esiintyjiksi muun muassa JVG, Sanni, Alma, Anssi Kela, Ibe, Lauri Haav, Karri Koira, Kuumaa ja Tommy Cash. Festivaalin ja jatkojen kaikki yhden ja kahden päivän lipputyypit ovat myynnissä Lippupisteessä. Harmaa Rinne Festival täydentyy alkuvuoden aikana vielä ainutlaatuisella lavakokonaisuudella.

HARMAA RINNE FESTIVAL 2024

Pe-La 22.-23.3.2024 

Hiihtostadion, Ruka, Kuusamo  

Ohjelmiston päiväjako: 

PE 22.3.2024: 

Sanni, Alma, Anssi Kela, ibe, Lauri Haav, Rebecca & Fiona, Tommy Cash

LA 23.3.2024: 

JVG, Cledos, Evelina, Karri Koira, KUUMAA,Sini Sabotage, Tuuli, Windows95Man. 

HARMAA RINNE FESTIVAL -jatkot (Piste, Ihku, Zone): 

Asa, Bee, Costee, Dog Hustlers (DJ’s), Ramses II, Shrty, 

Paha Vaanii, Tavastian Lauantaidisko

Vuoden harmaimman päivän tapaan Harmaassa Rinteessä on mukana suomalaisten rakastama lonkero eli Hartwall Original Long Drink, joka on tapahtuman pääyhteistyökumppani.

www.harmaarinnefestival.fi 

www.lippu.fi/harmaarinne www.ruka.fi/fi/hiihtokeskusVastaa