Suomalaiselokuvaa kuvattiin rankkasateiden runnomalla Wacken Open Air -metallifestivaalilla

Kirjoittajan kuva

By admin

Making Movies Oy:n vuonna 2018 julkaistu Hevi reissu -elokuva saa odotetun jatko-osan. Hevimpi reissu saa ensi-iltansa syksyllä 2024.

Hevimpi reissu kertoo tarinan maailman oudoimmasta hevibändistä. Impaled Rektum yhtyeen jäsenet karkaavat norjalaisesta vankilasta, koska kitaristi-Lotvosen vanhempien poroteurastamo on vaarassa jäädä vasaran alle.

Bändin tavoitteena on jokaisen hevarin taivas: Wacken Open Air -metallifestivaalin päälava, tähteys ja suuret rahat. Mitä korkeammalle asetetut tavoitteet, sitä suuremmat esteet – varsinkin kun matkalla vastaan tulee norjalaisia palkkionmetsästäjiä, Saksan poliisi, itsekkäitä managereja ja sekopäisiä vanhoja rokkareita.

Hevimmän reissun ohjaavat alkuperäisen Hevi reissu -elokuvan tapaan Jukka Vidgren ja Juuso Laatio. Vidgren ja Laatio ovat myös käsikirjoittaneet eokuvan. Hevimmän reissun pääosissa eli Impaled Rektum -bändinä nähdään Johannes Holopainen, Max Ovaska, Chike Ohanwe ja Samuli Jaskio. Elokuva on suomalais-saksalais-belgialainen yhteistuotanto, ja sen päätuottajat ovat Kai Nordberg ja Kaarle Aho, tuotantoyhtiönä Making Movies Oy.

Elokuvaa kuvatiin Saksassa Wacken Open Air -metallifestivaaleilla heinä-elokuun vaihteessa. Festivaalin aikana koettiin rankkasateita, ja festivaalin järjestäjä joutui kieltämään ihmisiä saapumasta festivaalialueelle. Haasteista huolimatta Hevimmän reissun kohtaukset saatiin kuvattua festivaaleilla

– Wacken Open Airin kuvausjakso oli ikimuistoinen kokemus, joka ei varmasti unohdu yhdeltäkään työryhmän jäseneltä. Selvisimme rankkasateista ja mutavellistä. Festivaali loi elokuvan kohtauksille ainutlaatuisen ympäristön, mikä varmasti välittyy valkokankaalle, Vidger hehkuttaa.

Elokuvan yhtä pääroolia näyttelevä Johannes Holopainen on innoissaan päästyään palaamaan

– Tuntuu helvetin hyvältä jatkaa seikkailuja Impaled Rektumin Turo Moilasena. Bändin jäsenet ovat istuneet norjalaisessa vankilassa, ja sinä aikana olen odottanut matkan jatkumista rakkaan roolin ja työryhmän kanssa. Nyt ystävien eeppinen tarina jatkuu ja metalli soi nopeammin, kovemmin ja lujemmin, Holopainen tunnelmoi.

Hevimpi reissu saa ensi-iltansa syksyllä 2024

– Hevimmällä reissulla pyritään yllättämään katsoja joka käänteessä. Kyseessä on road movie, jossa mennään talla pohjassa Norjasta Saksaan maailman suurinta metallifestaria kohti. Impaled Rektum -yhtyeen seikkailuja on luvassa entistä isommalla volyymilla, elokuvan toinen ohjaaja ja käsikirjoittaja Jukka Vidger sanoo.Yksi kommentti artikkeliin ”Suomalaiselokuvaa kuvattiin rankkasateiden runnomalla Wacken Open Air -metallifestivaalilla”

Vastaa