Tanssii Tähtien kanssa – osa 2 : kilpailijat julkistetaan sekä uutta tietoa uudesta kaudesta

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Tänään torstaina 10. elokuuta selviää Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman uuden kauden kilpailijat. Kaikki muu ohjelmasta jo tiedetään: tähtiparien tanssiopettajat, juontajat sekä tuomaristo ovat tuttuja suomalaisille jo entuudestaan – 16. kausi alkaa syyskuussa 3. päivä, jolloin tanssin huuma on taas korkeimmillaan.

Julkistus-tilaisuutta juontavat ohjelmasta tutut kasvot eli Vappu Pimiä sekä Ernest Lawson. Tilaisuus alkoi klo 13.30 ja pian julkistetaan tämän vuoden kilpailijat. Ensin lehdistön eteen haastateltavaksi astelivat tuttu tuomaristo-kolmikko, joka täyttyy taiteellisuuden ja tanssin tiedosta sekä taidosta. Sami Pitkämön orkesteri vastaa taas live-musiikista, jossa laulaja on mm. Johanna Försti.

Kaksi uutta kasvoa tanssiopettajien joukkoon – Henri Tanner ja Valtteri Palin. (Kuvassa)

Pitkän linjan juontaja sekä poliitikko eli kansanedustaja Maria Guzenina – hänen parinaan kokenut tanssiopettaja Sami Helenius. Maria oli hieman ujon oloinen, mutta kuitenkin innokas kilpailuun osallistumisesta. Politiikasta tunnettu nainen vaihtaa selkeästi vaihteen vapaalle ja korkkarit kattoon.

Juontaja ja toimittaja Jussi Heikelä – parinaan ohjelmaan takaisin palannut tanssiopettaja Claudia Ketonen. Jussi on suomalainen radio- ja televisiojuontaja, joten heittäytymiskykyä ei puutu. Pari näytti viihtyvän hyvin yhdessä ja kemia oli kohdillaan.

Puhuja, yrittäjä ja media-persoona Sointu Borg – parinaan ohjelman uusi tanssiopettaja Henkka eli Henri Tanner. Sointu on vahvoja mielipiteitä omaava fiksu ja kovasti tekevä nainen, joka oli lupautunut ohjelmaan samantien – kuitenkin pieni jännitys oli vallannut hänet ja hän päätyi soittamaan itkupuhelun äidilleen. Nyt kuitenkin hyvin mielin parinsa kanssa mukana.

Uransa jo lopettanut koripalloilija Shawn Huff – parinaan viime vuoden voittaja eli tanssiopettaja Saana Akiola. Shawn joutui saapumaan tilaisuuteen yksin Saanan ollessa muualla, mutta pitkä ja hurmaava mies pärjäsi hyvin yksinkin – parketilla se on hyvä alku parina toimimiseen.

Supernanny-ohjelmasta tuttu lapsia auttava psykoterapeutti Pia Penttala – parinaan tanssiopettaja Marko Keränen. Pia on tiukka ja vaativa nainen, kun kyse on hänen työhön liittyvistä asioista. Millainen puoli hänestä ilmenee näiden tulevien viikkojen aikana? Hillitty ja rauhallinen sekä fiksu ja miellyttävä nainen oli todella innostuneen oloinen.

Kaikille tuttu kasvo elokuvista ja sarjoista eli näyttelijä Jarkko Niemi – parinaan opettaja Kia Lehmuskoski. Jarkko kertoi kokemastaan tanhu-hetkestä, mutta onko siitä hyötyä pari- ja kilpatanssissa? Heittäytyvä ja rohkea näyttelijä on tuttu uskomattomista taidoistaan elokuvissa, joten uskon hänen olevan viihdyttävä ja taitoa täynnä.

Urheilija ja mediapersoona Pernilla Böckerman – parinaan tanssiopettaja Anssi Heikkilä. Pernilla on tunnettu esim. fitness- ja hyvinvointipiireistä ja kommentoi tilaisuudessa, että on vihdoin oppinut sen, ettei tarvitse olla aina paras kaikessa. Tavoitteellinen ja riman varmasti korkealle nostava nuori nainen oli todella innostunut ja odottaa innolla tulevaa kautta, myös parin välinen kemia oli hyvä.

Näyttelijä ja viihdyttäjä Mikko Penttilä – parinaan tanssiopettaja Kerttu Nieminen. Teatterin maisteriksi valmistunut viihdyttäjä Mikko on heittäytyjä sekä taiteen tunteva leppoisan oloinen kaveri. Pientä jännitystä näkyi miehen eleistä, mutta usko onnistumiseen oli kohtuullisen suuri.

Para-olympialaisissa voittanut suomalainen lumilautailija Matti Suur-Hamari – parinaan tanssiopettaja Katri Mäkinen. Matti vammautui moottoripyöräonnettomuudessa vuonna 2009, jolloin hänen vasen jalkansa amputoitiin polven alapuolelta ja elää proteesin avulla. Vuonna 2013 hän alkoi kilpailla paralumilautailun maailmancupissa ensimmäisenä suomalaisena. Haasteita proteesin kanssa tanssimisessa saattaa olla, mutta asennetta ei puutu, joten usko ja luotto Katrilla on pariinsa suuri.

Kilpa-urheilija eli autourheilusta tunnettu Emma Kimiläinen – parinaan tanssiopettaja Matti Puro. Potentiaalinen ja määrätietoinen sekä todella kilpailuhenkinen Emma on varmasti yksi kova nimi tällä kaudella. Menestynyt nainen oli yhtä hymyä ja näytti tulevan hyvin toimeen Matin kanssa.

Laulaja sekä musiikin soittaja eli dj:nä tunnettu Yeboyah – parinaan ohjelman toinen uusi turkulainen tanssiopettaja Valtteri Palin. Yeboyah on tuore nimi artistien keskuudessa, mutta silti jo hyvin tunnettu varsinkin nuorison keskuudessa – laulajatar odottaa innolla tulevaa kautta ja oli sitä mieltä, että kilpailu tulee menemään hyvin.

Syksyllä takaisin ohjelmistoon

Tanssii tähtien kanssa-kilpailu alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 3. syyskuuta – syksy tulee siis olemaan taas täynnä tanssin huumaa.Vastaa