Tässä on uusi Bachelor! Haku uudelle kaudelle aukeaa nyt

Kirjoittajan kuva

By admin

Bachelor on kaikkien aikojen ikonisin ja pitkäikäisin deittailuohjelma, joka on synnyttänyt lukuisia rakkaustarinoita ympäri maailmaa. Seuraavalla kaudella MTV:n Bachelor Suomi -ohjelmassa rakkautta etsii Los Angelesissa asuva ohjaaja-kuvaaja Joonas.

joonas_kenttamies_bachelor_suomi_4.jpg

Suomen uusi Bachelor on 35-vuotias Joonas Kenttämies. Joonas etsii rinnalleen kumppania, jonka kanssa jakaa tämä upea elämä, seikkailut ja unelmat. Joonaksella on ollut aiemmin vakavia parisuhteita ja sydän on särkynyt, mutta usko rakkauteen ei ole hävinnyt. Häneen tekee vaikutuksen nainen, joka on aidosti läsnä, sydän auki kohtaamaan mitä tämä elämä antaa. Myös ripaus karismaa ja itsenäinen elämänasenne saa hänen sydämensä sykkimään tiiviimmin.

Video: Tutustu uuteen Bacheloriin!

”Haaveilen kodista täynnä lasteni naurua, koti ruuan tuoksua ja musiikkia. Unelmieni nainen on nähnyt ja kokenut elämää sen verran, että vaikeuksien kautta on oppinut myös tykkäämään itsestään ja nauttii elämästä ja haluaa vielä nähdä lisää”, Joonas kuvailee.

Koti maailmalla, juuret Suomessa

Joonas on ammatiltaan ohjaaja-kuvaaja, joka on tehnyt kansainvälistä uraa 11 vuoden ajan maailmalla. Hänen juurensa ovat Suomessa – Tampereella, Kuopiossa ja Helsingissä. Tällä hetkellä koti on kuitenkin Los Angelesissa, Yhdysvalloissa.

Liikunnallisesti lahjakas Joonas pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan lenkkeilemällä, meditaatiolla ja salitreenillä. Venice Beachin Muscle Beachillä Joonas on tuttu näky, kun hän kavereiden kanssa treenaa streetworkoutia ja päivän päätteeksi hän kiitää rullaluistimilla ja skeittilaudalla katuja pitkin kotiin.

joonas_kenttamies_bachelor_suomi_1.jpg

Ystävät kuvaavat Joonasta empaattiseksi, avoimeksi ja kaikista, erityisesti lapsista ja eläimistä, välittäväksi Venice Beachin ”pormestariksi”. Joonas itse määrittelee olevansa oikeassa seurassa varsinainen energiapaukku, mutta toisaalta myös rauhallinen ja kärsivällinen. Elämä tämän luovuutta pursuavan miehen rinnalla ei ainakaan olisi tylsää. Bachelorina hän aikoo tarjota samaistumispintaa nuorille miehille, tavoitteena näyttää omin teoin, että on ihan ok miehenä olla herkkä ja hoivaava.

Herrasmiesmäisyys on Joonakselle sisäsyntyistä, asia, joka on aina ollut itsestäänselvyys ja opittu omalta isältä. Bachelorina hän aikoo ottaa naisen huomioon ja aikoo näyttää sen teoin, miten pitää potentiaalisesta kumppanista huolta.

Bacheloriksi Joonas lähti hartaan pohdinnan jälkeen, keskusteltuaan lähimpien kanssa millainen mahdollisuus tämä aidosti olisi elämänkumppanin löytymiseen. Hän on tarkka mihin panostaa aikansa ja energiansa. Joonas aikoo kiinnittää huomiota siihen millaista energiaa, läsnäoloa naiset hänelle ja toisilleen välittävät, sillä hänelle merkityksellistä on toisen ihmisen aito kohtaaminen ja rehellisyys.

”Minulla on elämä hyvillä raiteilla, mutta jotain vielä puuttuu ja siksi olen tässä – Suomen seuraavana Bachelorina”, Joonas kertoo.

Saako Bachelor-Joonas sydämesi sykkimään? Haku ohjelmaan aukeaa nyt! 

Bachelor Suomi kuvataan syksyllä 2024 ja esitetään MTV:llä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Facebook, Instagram, TikTok ja X:
@mtv3suomi @mtvkatsomo #bachelorsuomi

Ohjelman MTV:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland OyYksi kommentti artikkeliin ”Tässä on uusi Bachelor! Haku uudelle kaudelle aukeaa nyt”

Vastaa