Vaarallinen tilanne Top Gear Suomessa: 277 kilometrin tuntinopeuteen kiihdytetty Tesla ei meinaa pysähtyä ajoissa

Kirjoittajan kuva

By admin

Top Gear Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina klo 21. Jo ensimmäisessä jaksossa nähdään vaarallinen tilanne, kun kiihdytystestiin otettu Tesla aiheuttaa Christoffer Strandbergille todella vaarallisen tilanteen.

Christoffer Strandberg saa testattavakseen Teslan luksusmallin Model S Plaidin. Top Gear Suomen suljetulla testiradalla Christoffer kiihdytti Teslansa 277 kilometriin tunnissa – ja tajusi unohtaneensa erittäin tärkeän asian. Christoffer kertoo tilanteesta ja sen vaarallisuudesta juontajakollegoilleen Ismo Leikolalle ja Teemu Selänteelle Top Gear Suomi -studiossa.

Aluksi Christoffer kuvailee Teslan luksusmallia:

En tiedä, voiko sen kohdalla puhua autosta. Se on ennemminkin viihdekeskus, joka vahingossa, ja hyvin helposti, saattaa murhata sinut, kuten tässä kuvassa näkyy, Christoffer sanoo studiossa koeajo-osuuden jälkeen.

Ruudussa näytetään kuva, jossa Christoffer seisoo luksus-Teslan ja pientareen välissä. Välimatkaa on vain pari metriä.

Halusin saada vielä kovemman ajan meidän testiradalla. Sainkin 277 kilometriä tunnissa mittariin, kunnes muistin, että autossa on keraamiset jarrut, emmekä olleet lämmitelleet niitä tarpeeksi ennen ajoa, eli auto ei halunnut pysähtyä. Tuon verran jäi vajaaksi, etten ajanut tällä aika kalliilla autolla pöpelikköön ensimmäisenä kuvauspäivänä, hän kertoo.

Teemu ja Ismo katsovat kuvaa epäuskoisina

Aika lähellä olisi ollut, että meillä olisi ollut vain kaksi juontajaa tässä, Teemu kauhistuu.

Top Gear Suomi Nelosella ja Ruudussa lauantaisin klo 21. Seuraavan viikon jakso on nähtävillä Ruutu+-tilauksella lauantaisin iltayhdeksältä.

VIDEO: Christoffer Strandberg kiihdytti Teslansa Top Gearin kuvauksissa 277 kilometriin tunnissa – ja tajusi unohtaneensa kohtalokkaanYksi kommentti artikkeliin ”Vaarallinen tilanne Top Gear Suomessa: 277 kilometrin tuntinopeuteen kiihdytetty Tesla ei meinaa pysähtyä ajoissa”

Vastaa