Viihde ja suurkuvaelämykset kulkevat nyt mukana – Samsung julkaisi uuden The Freestyle -projektorin

Kirjoittajan kuva

By admin

The Freestylen ensiluokkainen tekniikka tarjoaa optimaalisen katselukokemuksen ja viihdettä kompaktissa muodossa. Automaattinen kuvan suoristus, automaattitarkennus ja automaattinen keystone-korjaus takaavat täydellisen kuvan missä tahansa tilassa jokaisella katselukerralla. 

Samsung Electronics Co., Ltd. julkaisi tänään CES 2022 -tapahtumassa täysin uuden ja helposti mukana kannettavan The Freestyle -viihdelaitteen. The Freestyle tarjoaa omassa lajissaan täysin uutta teknologiaa ja joustavuutta optimaaliseen katselukokemukseen sekä viihdettä niille, jotka haluavat esittää video- ja äänisisältöä missä tahansa. 

The Freestyle painaa vain 830 grammaa, mikä tarkoittaa, että käyttäjä voi heijastaa näytön helposti mihin tahansa, missä ja milloin vain. Toisin kuin perinteisissä laatikkomaisissa projektoreissa, The Freestylen monipuolinen teline mahdollistaa jopa 180 asteen kierron, jolloin käyttäjät voivat esittää korkealaatuista videokuvaa mihin tahansa – pöytään, lattiaan, seinään tai jopa kattoon – ilman erillistä näyttöä.

“The Freestyle on monipuolinen ja joustava tuote, joka sopii hyvin pohjoismaiseen aktiiviseen elämäntapaamme. Se kulkee helposti mukana ja se sopii kaikenikäisille ja kaikkiin tarpeisiin tarjoten uuden tavan nauttia tv-viihteestä”, sanoo Niilo Kokko, Samsung Suomen TV- ja audiotuotteiden koulutusvastaava.

The Freestyle sisältää täysin automaattiset keystone-korjaus- ja kuvan suoristus -ominaisuudet, minkä alan johtava tekniikka mahdollistaa. Ominaisuuksiensa ansiosta laite voi automaattisesti säätää näyttönsä mihin tahansa pintaan ja missä tahansa kulmassa, joten se tarjoaa täydellisen, suorakulmaisen kuvan joka kerta. Lisäksi automaattitarkennus mahdollistaa terävän kuvan esittämisen jopa 100 tuuman koossa. The Freestyle sisältää myös Dual Passive Radiator -tekniikan, joka mahdollistaa puhtaan ja entistä syvemmän basson äänentoistoon.

Freestyle on yhteensopiva ulkoisten akkujen[1] kanssa, jotka tukevat USB-PD-tekniikkaa ja 50W/20V tai sitä suurempaa lähtötehoa, joten sen voi ottaa mukaan minne tahansa.

Kun The Freestylea ei käytetä projektorina sisällön suoratoistoon, se tarjoaa myös tunnelmavalaistusefektin Ambient-tilan ja läpikuultavan linssisuojuksen ansiosta. The Freestyle on myös älykäs kaiutin, joka analysoi toistettavaa musiikkia ja yhdistää siihen visuaaliset tehosteet, jotka voidaan heijastaa seinälle, lattialle tai mihin tahansa muualle.

The Freestyle tarjoaa myös samoja Smart TV -ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla Samsungin älytelevisioissa. Näihin kuuluu sisäänrakennetut suoratoistopalvelut sekä näytönpeilaus- ja casting-ominaisuudet, jotka ovat yhteensopivia sekä Android- että iOS-mobiililaitteiden kanssa. The Freestyle on myös maailmanlaajuisesti merkittävien suoratoistokumppanien sertifioima.

Suoratoiston uutuudet

Mitä tapahtuu vuonna 2022 suoratoiston maailmassa, tsekkaa mennyt 2021 ja vuoden 2022 uutuudet nettiruutu-sivustolta.Vastaa