Viihteen vuoksi: Jare tiihonen matkoilla

Kirjoittajan kuva

By admin

Jare Tiihonen, joka tunnetaan paremmin artistinimellään Cheek, on rikkonut pitkään jatkuneen somehiljaisuutensa. 41-vuotias Tiihonen, Suomen menestyneimpiä räppäreitä ja yrittäjiä, on uransa päätöksen jälkeen viettänyt aikaansa rauhassa. Hän on investoinut ansaitsemiaan rahoja muun muassa kiinteistöihin, Rolls Royce -luksusautoon ja hulppeaan huvijahtiin.

Jare ei ollut julkaissut sosiaaliseen mediaan mitään yli puolen vuoden ajan, mutta hiljattain hän jakoi kuvan itsestään jahtinsa kyydistä. Kuvassa tummiin pilottilaseihin, mustiin shortseihin ja valkoiseen t-paitaan pukeutunut Jare näyttää olevan hyvällä tuulella, hymyillen veneillessään ökyjahdissaan. Hän kommentoi julkaisussaan, että veneily on maistunut tänä kesänä​​.

Jare ja Jere Tiihosen veljesreissu

EXRap-artisti Jare ”Cheek” Tiihonen ja hänen veljensä Jere Tiihonen, 41, matkustivat alkuvuodesta yhdessä ulkomaille. Heidän matkakohteensa oli Dubai, ja veljekset nähtiin poseeraamassa yhteiskuvassa McLaren-merkkisen ökyauton kanssa. Kuva otettiin Dubaissa Jumeirah Al Qasr -hotellin edustalla​​​​.

Someaktiivisuus

Jere päivitti Instagram-tililleen matkastaan, mutta ei merkinnyt Jarea julkaisuunsa. Jare ei myöskään ole päivittänyt matkakuvia omalle Instagram-tililleen. Jere kirjoitti julkaisuunsa ”Perinne”​​. Hän julkaisi myös videotarinoissaan kuvia, joissa he nauttivat sushia uima-altaan äärellä ja viettivät iltaa hiekkarannalla sijaitsevalla loungella​​​​.

Dubain kritiikki

Dubai on kiistelty lomakohde, joka on saanut kritiikkiä ihmisoikeuskysymysten vuoksi. Monet somessa ovat kritisoineet kaupunkia toteutumattomien ihmisoikeusasioiden takia, joten sen valinta lomakohteeksi voi herättää keskustelua​​.Vastaa