Weekend Festival: WEEKEND FESTIVALIN CNNCT x TACO BELL -STAGEN ARTISTIT JULKI

Kirjoittajan kuva

By admin

Weekend Festival julkaisee CNNCT x Taco Bell -lavalla esiintyvät artistit. House- ja teknomusiikkiin keskittyvän CNNCT-lavan yhteistyökumppanina toimii Taco Bell, joka on samalla yksi Weekend Festivalin pääyhteistyökumppaneista.

Miss Monique esiintyy festivaalissa lauantaina. Pressikuva
Miss Monique esiintyy festivaalissa lauantaina. Pressikuva

Weekend Festival  palaa Espooseen 2.-3.8.2024 ja tuo elektronisen tanssimusiikin huiput ja mielenkiintoisimmat tulokkaat jälleen elokuussa Vermon tapahtumapuistoon. Festivaalissa juhlitaan muun muassa Timmy Trumpetin, Alan Walkerin, Tiëston, Alesson, Boris Brejchan, Da Tweekazin, Daruden, Tungevaagin ja Will Sparksin voimin. 

Espoon Tapiolassa kahtena viimeisenä vuonna menestyksekkäästi järjestetty CNNCT Festival sai oman lavan jo viime vuoden Weekend Festivalissa (2023). Lavan suosio kävijöiden keskuudessa oli kiistaton, joten tänä vuonna merikonteilla ympäröity intiimi CNNCT Stage tekee paluun. Lava on suunnattu erityisesti tekno- ja house-musiikin ystäville ja sille nousee joukko tämän hetken kuumimpia genren nimiä. Uniikki lava tarjoaa unohtumattoman kohtaamispaikan edistyksellisen musiikin ystäville. CNNCT Stagella yhteisöllinen tunnelma, groovaavat bassolinjat sekä vahvat melodiat ottavat vallan ja vievät mukanaan underground-klubimusiikin maailmaan.

Perjantain ohjelma CNNCT x Taco Bell -lavalla sisältää vaikuttavan kattauksen Tech House -lahjakkuuksia. Esiintyjinä nähdään  mm. David Guettan kanssa yhteistyötä tehnyt espanjalainen Tech House -tähti Wade, sekä kroatialainen Matroda, joka kerää Spotifyssa huikeat 2.6 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa. Lavalla nähdään myös hollantilainen Rose Ringed, Ibizan suosikki Miane sekä argentiinalainen virtuoosi Jay De Lys.

Lauantai lupaa huippuluokan teknoa, kun lavalle nousevat juuri Coachellassa esiintyneet Miss Monique sekä irlantilainen Rebūke. Miss Monique on ukrainalainen ilmiö: tämä DJ, tuottaja ja levy-yhtiön omistaja tunnetaan erityisesti melodisen house- ja teknomusiikin saralla. Hän on noussut elektronisen musiikin skenessä merkittäväksi tekijäksi ja saavuttanut laajaa tunnustusta urallaan, esiintynyt maailmanluokan tapahtumissa ja ansainnut paikkansa alan huippujen joukossa. 

DJ-tuottaja Rebūke on taiteilija, joka etsii jatkuvasti jotain uutta ja jännittävää. ”ERA” on Rebūken upouusi maailma, jossa ihmiset voivat kadottaa itsensä kiehtovaan futuristiseen tunnelmaan huolellisesti laadittujen kappaleiden ja visuaalisen kerronnan avulla. 

Heidän seurassaan CNNCT Stagella kuullaan saksalaista energiaa tuovaa, visuaalisista seteistään tunnettua Chris Avantgardea. Hänen tuotoksensa ovat tunnettuja niin hittisarjoista kuin suurten elokuvien trailereista. Kansainvälistä vahvistusta tuovat myös ranskalainen teknotaituri Space 92, australialainen sensaatio Juliet Fox sekä hollantilainen pitkän linjan artisti Dion Visser

Kotimaista artisteista lavalla nähdään ensi vuonna 32-vuotista taiteilijauraansa juhlistava Orkidea, joka on ollut yksi Skandinavian suosituimmista DJ:istä jo 90-luvun alusta lähtien. Lavalla kuullaan myös helsinkiläisen tuottaja- ja DJ:n Atron sekä Heikki L:n ja Marksonin spesiaali b2b-setti.

23.4. mennessä kiinnitetyt artistit:

Perjantai 2.8.:

Alan Walker

Tiësto

Ann Clue

Boris Brejcha

Darude

Deniz Bul

Frieder & Jakob

Jay De Lys

Miane

Moritz Hofbauer

Rose Ringed

Showtek

Sub Zero Project

Wade

Agnia

Axity b2b Mike Ditchz b2b SM!LE b2b Thomas Will (Luxonia Special)

DeejaVu b2b Eric Altair b2b KLASS b2b KUOKKA b2b Robbe (Luxonia Special)

DIDnBASS

Dj hapan korppu

Galrav (Club Fury Special)

Kaimo K

Milla Lehto

Roman Jack

Lauantai 3.8.:

Alesso

Coone

Dion Visser

Brennan Heart

Da Tweekaz

Kanine

Timmy Trumpet

Tungevaag

Vibe Chemistry

Will Sparks

Atro

Chris Avantgarde

Dion Visser

Heikki L b2b Markson

Juliet Fox

Miss Monique

Orkidea

Rebūke

Space 92

Alge b2b Elementz b2b Miro Moore (Playhouse Special)

Devinity

Jayten b2b Japster

Jekaterina

Galrav (Club Fury Special)

Orion

Perttu

Rony Rex Sluts Against TechnoVastaa