Aivoinfarkti vain parikymppisenä – 22-vuotias Anni nousee The Voice of Finlandin lavalle pari vuotta sairauskohtauksensa jälkeen

Kirjoittajan kuva

By admin

The Voice of Finlandissa nähdään turkulainen Anni Kela, 22, jonka elämä koki yllättävän ja pelottavan käänteen pari vuotta sitten

Vuodenvaihteessa 2022 Anni sai aivoinfarktin. Tilanne oli hänelle luonnollisesti pelottava kokemus.

Tuntui kuin elämä pysähtyisi, kun sain tuollaisen kohtauksen niin nuorena. Muuta siitäkin on toivuttu ja päästy eteenpäin. Ystäväni ja perheeni ovat ne, jotka auttavat minua jaksamaan, Anni kertoo jaksossa.

Anni opiskelee sairaanhoitajaksi, mutta musiikki on hänen suuri intohimonsa.

Takaraivossani on ollut aina se, että minusta tulee laulaja. Musiikki on ollut aina läsnä ja tärkeä asia elämässäni. Esiintymiseen on suuri itsevarmuusbuusti, kun pääsee esiintymään ja laulamaan bändin kanssa.

Hurmaako Anni tähtivalmentajat? Se selviää The Voice of Finlandissa sunnuntaina.

VIDEO: Anni, 22, sai aivoinfarktin vain parikymppisenä – nähdään nyt The Voice of Finlandissa: ”Tuntui, että elämä pysähtyy”

Perjantain jaksossa:

Manu, 22, kaikkien aikojen ujoin kilpailija? EI uskalla nousta ruokapöydästä viemään paperinpalaa roskiin

The Voice of Finlandin perjantaina nähtävässä jaksossa tähtivalmentajien eteen astelee itseään ujoksi kutsuva Manu Lehtimäki, 22.

Turun konservatoriossa musiikin ammatillista perustutkintoa opiskeleva Manu osallistui The Voice of Finlandiin pari vuotta sitten.

Arttu Wiskarin kuuluisi kääntyä. Myös Maija Vilkkumaa on toiveikas vaihtoehto, koska viimeksi oli hilkulla, ettei hän painanut nappia, Manu pohtii.

Manu kuvailee itseään todella ujoksi.

Arttu Wiskarin kuuluisi kääntyä. Myös Maija Vilkkumaa on toiveikas vaihtoehto, koska viimeksi oli hilkulla, ettei hän painanut nappia, Manu pohtii.

Manu kuvailee itseään todella ujoksi

Olen se ujo poika. Niin ujo, ettei edes uskalla nousta ruokapöydästä viemäänpaperin palaa roskiin, jottei huomio keskity liikaa minuun. Samalla olen tiennyt musiikin olevan juttuni Tykkään laulaa. Olen sillä tavalla ylittänyt ujouteni.

Muuten Manu pitää itseään pohdiskelevana tyyppinä.

Vaikka keittäisin vain kahvia, ajattelen kaiken maailmankaikkeuden perspektiivistä.

Väistyykö Manu ujous The Voice of Finlandin lavalla? Se nähdään perjantaina klo 20.

VIDEO: Uskomaton kasvutarina – superarka Manu, 22, nähdään The Voice of Finlandissa: ”Olin niin ujo, etten uskaltanut viedä roskia”Vastaa