The Voice of Finland -kilpailija edusti kotimaataan Miss Universum -kilpailussa: ”Tapasin ihanan suomalaisen miehen, ja menimme naimisiin”

Kirjoittajan kuva

By admin

Perjantain The Voice of Finland -jaksossa tähtivalmentajien eteen astelee Sambiasta Suomeen muuttanut Isabel, jolla on kokemusta kauneuskilpailuista.

Espoossa asuva Isabel Chikoti, 32, on edustanut kotimaataan Miss Universum -kilpailussa vuonna 2017.

Se oli kokemuksena täysin erilainan kuin olin ajatellut. Se muutti käsitykseni kauneudesta, koska mukana oli niin monenlaisia naisia. Oli ihanaa jutella ja huomata, että vaikka olimme hyvin erilaisia, jaoimme paljon yhteistä, Isabel kertoo.

Hän ei osaa sanoa, onko Miss Universum -kokemuksesta apua The Voice of Finlandissa.

Uskon kaikkien kokemusteni, kuten kauneuskilpailumenneisyyteni, voivan vaikuttaa tähän hetkeen tiedostamattani.

Isabelin tie johti Suomeen hänen rakastuttuaan suomalaiseen mieheen Sambiassa.

Tapasin ihanan suomalaisen miehen, ja menimme naimisiin. Tyttäremme synnyttyä päätimme muuttaa Suomeen. Olen huomannut, etten eroa suomalaisista paljoakaan: rakastan omaa tilaani, tykkään olla kotona, enkä ole kovin puhelias, nautin saunasta ja kylmästä järvestä. Mieheni kysyykin usein, olenko varma, etten ole suomalainen. Olen sydämeltäni suomalainen.

Isabelin tytär onkin syy sille, että hän osallistui The Voice of Finlandiin.

Tyttäreni kautta musiikki on osa jokapäiväistä elämääni. Hänen ollessaan neljän kuukauden ikäinen, hän lopetti itkemisen ja alkoi säteillä alkaessani laulaa. Se sai minut tajuamaan, että ääneni on erityinen. Nuorempana en ajatellut niin. Tyttäreni reaktion jälkeen aloin pohtia, mitä tapahtuisi, jos lakkaisin pelkäämästä ja tavoittelisin unelmaani musiikin parissa. Huomasin etsiväni koko ajan tietoa The Voice of Finlandin koelaulujen ajankohdasta.

Kuinka Isabelin käy, se selviää The Voice of Finlandissa perjantaina.

VIDEO: The Voice of Finland -kilpailija edusti kotimaataan Miss Universum -kisoissa!2 kommenttia artikkeliin ”The Voice of Finland -kilpailija edusti kotimaataan Miss Universum -kilpailussa: ”Tapasin ihanan suomalaisen miehen, ja menimme naimisiin””

Vastaa