Claudia julkaisee retrodisco-version Matin ja Tepon Näin se kesäloma toimii -hitistä

Kirjoittajan kuva

By admin

Artisti Claudia (Anna-Claudia Somero) julkaisee 7.6. uuden version Matin ja Tepon 2001 julkaistusta Näin se kesäloma toimii -hitistä. ”Alkuperäisen tekstin kirjoittanut Veepee Lehto muokkasi ensimmäisen säkeistön sopimaan suuhuni. Sanoitus on nyt ihanan naisellinen. Tekijät ovat innoissaan retrodisco-sovituksesta, ja Matti Ruohonen antoi myös siunauksensa versiolleni.”, Claudia kertoo. Kappaleen sovituksesta vastaa Pertti Jalonen.

Taiteilijaperheessä kasvanut Claudia (Anna-Claudia Somero) rakentaa artistiuraansa ja tekee monenlaisia keikkoja ympäri Suomea. Idea Näin se kesäloma toimii -hitin versioimisesta uudelleen sai alkunsa Aasian lomareissulla. ”Meillä on ollut pitkään perheessä lentävänä lauseena tämä biisin nimi. Auringon alla tulee yleensä hyviä ideoita ja siitä se sitten lähti. Matkan jälkeen laitoin viestiä Matti Ruohoselle ja Veepee Lehdolle ja pian olinkin jo studiossa.”, Claudia kertoo.

Päivitetyn version retrodisco-sovituksesta vastaa Pertti Jalonen. ”Toivon, että tämä versio soisi niin tanssilattioilla kuin autoissakin karvanopat heiluen. Haluan välittää tällä kappaleella positiivista energiaa kaikkien ikävien uutisten keskellä.”, Claudia sanoo.Claudia haaveilee pitkästä urasta artistina ja työstää omaa musiikkia

Näin se kesäloma toimii ei ole ensimmäinen Claudian julkaisema kappale ikivihreistä iskelmähiteistä. Claudia on tehnyt versioinnit mm. Arja Korisevan tunnetuksi tekemästä Kuningaskobra-kappaleesta sekä Katri Helenan Katson sineen taivaan -klassikosta. ”Versioni Kuningaskobrasta viihtyi 27 viikkoa Tätä Suomi tanssii -listalla ja Katson sineen taivaan- kappaleen versio sai kiitosta itse Katri Helenalta.”, Claudia kertoo innoissaan.

Artistilta on odotettavissa tulevaisuudessa myös omaa materiaalia. ”Rakastan vanhoja iskelmäklassikoita, mutta haluan luoda myös omaa iskelmäpop-musiikkia. Vastoinkäymiseni elämässä ovat antaneet minulle aihetta lauluihin sekä samalla vahvistanut, etten halua mitään muuta elämässäni kuin esiintyä ja viihdyttää kaikenikäisiä ihmisiä erilaisilla estradeilla.”, Claudia sanoo.Vastaa