Elämäni biisi jatkuu – viides kausi : paljon tunnettuja vieraita ja uusi laulaja

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Elämäni biisi-niminen ohjelma palaa ruutuihin uusin jaksoin – luvassa paljon tunnettuja vieraita ja mukana myös uusi laulaja. Jokaiselle tuttu ja Venla-palkittu juontaja Katja Ståhl jatkaa edelleen keulahahmona. Elämäni biisi-ohjelman uusin kausi nähdään lauantaisin Yle TV1-kanavalla – 26. päivä elokuuta alkaen.

Kauden viimeinen jakso eli finaali huipentuu poikkeuksellisesti Tampereen areenalle – mukana on siis myös erikoisjaksoja, mitkä ovatkin katsojalle ihanaa vaihtelua. Toinen erikoisjakso nähdään, kun mukana on klassisen musiikin täyteinen erikoisjakso, tämä jakso on toteutettu yhdessä Radion sinfoniaorkesterin kanssa ja se esitetään loppiaisena. Muuten ohjelma etenee suhteellisen normaalisti.

Finaalikonsertissa nähdään myös aikaisempien kausien hittejä – mukaan liittyvät Jarkko Ahola ja Pepe Willberg. Finaali nähdään 31. joulukuuta. Elämäni biisi on saanut kolmena peräkkäisenä vuonna Kultaisen Venlan – vuoden paras musiikkiohjelma.

Tuttua ja turvallista sekä uutta ja mielenkiintoista

Viides kausi suositusta musiikkia täynnä olevasta sarjasta saa jatkoa elokuun lopulla 26. päivä. Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Katja Ståhl – mukana on myös uusia kasvoja. Mukana ovat edellisiltä kausilta tutuiksi tulleita artisteja Arja Saijonmaa, Diandra, Irina, Jore Marjaranta, JP Leppäluoto, Kasmir ja Tero Vesterinen. Mukaan astuu yksi uusi laulajatar, joka on tuttu esimerkiksi Uuden musiikin kilpailusta, jossa nainen lauloi kappaleen Kelle mä soitan – kukapa muukaan hän voisi olla kuin kaunis ääninen Ilta.

– Oon pienestä pitäen rakastanut laulaa ja tulkita lauluja, ja nähdä mitä jollekin merkityksellinen laulu voi ihmisessä tehdä. Saan ihmisten tunteista ja reaktioista myös hirveesti voimaa itse! Siispä Elämäni Biisi tuntuu maailman ihanimmalta. Odotan innolla tulevaa syksyä ja sen tuomia erityisiä hetkiä, kertoo uusi artistimme Ilta.

Useat tutut kasvot – viides kausi täynnä monipuolisuutta

Ohjelmassa tarkoituksena on kuulla julkisuudesta tunnettujen henkilöiden elämänsä biisit – uudella kaudella niitä kertovat mm. Tarja Halonen, Nightwishistä tuttu Tuomas Holopainen, pianistina toimiva Seppo Hovi, taiteen eri osa-aloilta tutut Riikka Pulkkinen ja Tom Pöysti sekä poliitikko Paavo Väyrynen.

Juontaja Katja onkin innoissaan erityisesti yhdestä vieraasta – ”Ykköstoiveeni vieraaksi on alusta asti ollut Paavo Väyrynen, ja nyt vihdoinkin hän on tulossa. Siitä iloitsen suuresti”, paljastaa suosikkijuontaja – pitkäaikainen toive siis toteutuu.

Ensimmäinen jakso esitetään siis elokuun lopulla 26. päivä Yle TV1-kanavalla – jaksossa nähdään vierailijoina laulaja Robin Packalen ja näyttelijät Anu Sinisalo sekä Jarkko Niemi. Myös urheilusta tuttuja nimiä nähdään ruudussa, kun jalkapalloilija Paulus Arajuuri ja keihäänheittäjä Mikaela Ingberg tulevat pyörähtämään elämänsä biisin ajaksi.

Kaikki lähetykset ovat yleisötapahtumia, joihin voi ostaa lippuja ja kotoa lähetyksiin voi osallistua Yle.fi-sovelluksella.Vastaa