Hae SweepBankin luottokorttia ja nauti myös kortin mukana tulevan SweepBank pankkisovelluksen kaikista palveluista ja eduista

Kirjoittajan kuva

By admin

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank, joka on osa globaalisti toimivaa Multitude fintech -finanssiryhmää, tarjoaa ainutlaatuisia finanssipalveluja asiakkailleen. Vuodesta 2021 toiminnassa ollut SweepBank on osoittautunut innovatiiviseksi toimijaksi finanssialalla, ja se on kerännyt jo yli 50 000 tyytyväistä sovellusasiakasta. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

Vastuullinen ja asiakaslähtöinen toiminta

SweepBankin toiminta perustuu vahvaan vastuullisuuteen ja asiakaslähtöisyyteen. Noudatamme tiukasti voimassa olevia lainsäädäntöjä ja kuluttajaviranomaisten suosituksia. Tarjoamme asiakkaillemme läpinäkyviä ja turvallisia pankkipalveluita, jotka täyttävät korkeimmatkin standardit.

SweepBank luottokortti -palvelupaketin edut

SweepBankin luottokortti-palvelupaketti sisältää useita houkuttelevia etuja:

 • Virtuaalinen SweepBank Mastercard luottokortti
  • Jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa
  • Nopea hakuprosessi ja välitön luottopäätös
  • Luottoraja 1 000 – 8 000 €
  • Ei avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja
  • Apple Pay ja Google Pay -tuki
 • Pankkipalvelut ja edut ilman kuukausi- tai vuosimaksua
  • Käyttötili 1% vuosikorolla
  • Säästötili 1,4 % ja määräaikaistili jopa 3,3% vuosikorolla
  • Ostoetuja ja jopa 5% takaisin ostojen arvosta kanta-asiakasohjelmamme kautta

Hakuprosessi ja vaatimukset

SweepBankin luottokortin hakeminen on nopeaa ja helppoa. Hakuprosessi kestää vain muutaman minuutin, ja luottopäätös annetaan välittömästi. Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, hänellä tulee olla vähintään 1600 euron bruttokuukausitulot, ei maksuhäiriömerkintöjä ja hänen tulee asua vakituisesti Suomessa.

Luottokortin luottokorko ja kulut

SweepBankin luottokortti on suunniteltu läpinäkyväksi ja reiluksi. Esimerkiksi 1500 euron luotolle nimelliskorko on 19,9% ja todellinen vuosikorko 21,82%. Luoton kokonaiskustannus 12 kuukauden maksuajalla on 1 666,56€, josta kulujen osuus on 166,56€.

Virtuaalinen luottokortti mukana arjessa

Virtuaalinen luottokortti on moderni ja turvallinen tapa tehdä ostoksia sekä verkossa että fyysisissä liikkeissä. Tämä uuden ajan maksuväline mahdollistaa nopeat, helpot ja turvalliset maksut ilman fyysisen kortin tarvetta. Virtuaalikortti liitetään usein mobiilimaksusovelluksiin, kuten Apple Payhin tai Google Payhin, mikä tekee sen käytöstä erityisen kätevää.

virtuaalikortin hyödyt

Virtuaalikortin käytössä on monia etuja:

 1. Turvallisuus: Virtuaalikortin tiedot ovat suojattuja, ja kortin numeroa ei jaeta suoraan kauppiaiden kanssa. Tämä vähentää tietojenkalastelun ja korttitietojen varastamisen riskiä.
 2. Helppokäyttöisyys: Maksut suoritetaan nopeasti ja helposti mobiililaitteella. Ei enää tarvetta kantaa mukana fyysistä korttia.
 3. Hallinnointi: Kortin käyttöä voidaan seurata reaaliajassa sovelluksen kautta, mikä auttaa budjetin hallinnassa ja kulutustottumusten seurannassa.
 4. Joustavuus: Virtuaalikortti on nopea aktivoida ja sen voi liittää useisiin eri sovelluksiin maksutavan monipuolistamiseksi.

Virtuaalikortin käyttö arjessa

Virtuaalikortin käyttö arjessa on yksinkertaista:

 • Verkko-ostokset: Käytä virtuaalikortin numeroa verkkokaupoissa maksutiedon syöttämiseen.
 • Fyysiset ostokset: Maksa lähimaksulla puhelimellasi liikkeissä, jotka tukevat mobiilimaksuja.
 • Tilauspalvelut: Liitä virtuaalikortti tilauspalveluihin, kuten suoratoistopalveluihin tai ruoan toimitussovelluksiin.
 • Matkustaminen: Hyödynnä virtuaalikorttia hotellivarauksissa ja lentolippujen ostossa ilman fyysisen kortin tarvetta.

Yhteenveto

Virtuaalinen luottokortti tarjoaa modernin, turvallisen ja helppokäyttöisen maksuvaihtoehdon päivittäisiin raha-asioihin. Sen avulla voit tehdä ostoksia verkossa ja fyysisissä liikkeissä turvallisesti ja vaivattomasti. Virtuaalikortin käyttöönotto ja hallinnointi on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin arjen ostoksiin kuin suurempiinkin hankintoihin. Virtuaalikortti onkin tulevaisuuden maksuväline, joka mukautuu jatkuvasti muuttuvan digitaalisen maailman tarpeisiin.Vastaa