Huhuja suomalaisesta elokuvamaailmasta: Renny Harlin

Kirjoittajan kuva

By admin

Renny Harlin, suomalainen elokuvaohjaaja, joka on tunnettu Hollywood-elokuvistaan kuten ”Die Hard 2” ja ”Deep Blue Sea”, on ollut viime aikoina keskustelun aiheena elokuvamaailmassa. Harlin on tunnettu rohkeasta ja innovatiivisesta lähestymistavastaan elokuvantekoon, ja hänen tuoreimmat projektit ovat herättäneet paljon kiinnostusta ja spekulaatioita.

Uusi projekti: Deep Water

Harlin on hiljattain paljastanut olevansa mukana uudessa toimintatrillerissä nimeltä ”Deep Water”. Elokuva on Simmons/Hamilton Productions -tuotantoyhtiön uusi projekti, jonka ovat perustaneet Kiss-yhtyeen legenda Gene Simmons ja Arclight Filmsin johtaja Gary Hamilton. Harlin on ilmaissut innostuksensa projektista sanomalla, että hän tuntee itsensä jälleen lapseksi.

Elokuvan tarina keskittyy kansainvälisiin matkustajiin, joiden lentokone tekee hätälaskun haita kuhiseviin vesiin. Elokuvan kuvaukset alkavat neljännellä vuosineljänneksellä Uudessa-Seelannissa, ja sen on määrä saada teatteriensi-iltansa kesällä 2024. Elokuva kuvataan osittain Euroopassa, ja jälkituotanto tapahtuu Australiassa.

Harlinin visio

Harlin on tunnettu siitä, että hän haluaa tuoda elokuviinsa todellisuuden tuntua. Hän aikoo käyttää ”Deep Water” -elokuvassa kameran sisäisiä efektejä ja sanoo, että lentokoneen törmäys, hait ja jännitys ”viedään korkeimmalle tasolle”. Harlin haluaa, että toiminta on todellista. Hän haluaa, että yleisö tuntee elokuvan todellisuuden.

Harlinin mukaan elokuvan sankari on kakkospilotti, jolla on kaksi pientä lasta, joista toisella on syöpä. Pilotti ei pysty viettämään aikaa perheensä kanssa työnsä vuoksi, ja tämä tragedia repii hänet sisältä. Hän ottaa pitkiä lentoja ympäri maailmaa paetakseen tätä tragediaa. Hän on ainoa, joka voi pelastaa ihmiset koneessa. Lopulta hän soittaa vaimolleen ja sanoo palaavansa kotiin.

Harlinin muutto

Harlin on myös ollut otsikoissa henkilökohtaisen elämänsä vuoksi. Hän ja hänen vaimonsa Johanna Harlin ovat muuttamassa.Vastaa