Tähtien valossa: Suomalaiset muusikot ja elokuvatähdet horoskooppien ja taikauskon pauloissa

Kirjoittajan kuva

By admin

Astrologia ja taikausko, horoskooppi, ovat osa monen suomalaisen taiteilijan elämää, tarjoten inspiraatiota ja syvällisyyttä niin henkilökohtaiseen kuin taiteelliseen elämäänkin. Katsotaanpa muutamia esimerkkejä.

Jenni Vartiainen

Laulaja-lauluntekijä Jenni Vartiainen on tunnettu siitä, että hän on avoimesti puhunut henkisyyden merkityksestä elämässään. Vartiainen, Kauris, on ilmaissut kiinnostuksensa astrologiaa kohtaan ja kertonut seuraavansa horoskooppeja säännöllisesti. Hän on usein todennut, että hän löytää horoskooppien avulla uusia näkökulmia sekä itseensä että ympäröivään maailmaan.

Samu Haber

Sunrise Avenuen laulaja ja The Voice of Germany -tuomari Samu Haber on tunnetusti taikauskoinen. Haber, joka on Kalat, on kertonut haastatteluissa pitävänsä erilaisia rituaaleja ennen keikkojaan ja studiotyöskentelyä. Hän on myös maininnut lukevansa horoskooppejaan silloin tällöin, ja uskoo niiden tarjoavan uusia oivalluksia.

Mikko Leppilampi

Suosittu näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi, syntyjään Kauris, on myös ilmaissut kiinnostuksensa astrologiaan. Hän on kertonut, että horoskoopit tarjoavat hänelle mielenkiintoisen näkökulman itsetutkiskeluun ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Leppilampi on puhunut avoimesti myös kiinnostuksestaan meditaatioon ja muihin henkisiin käytäntöihin, jotka linkittyvät hänen taikauskoonsa.

Ville Valo

HIM-yhtyeen solisti Ville Valo, joka on Skorpioni, on tunnettu mystisestä imagoistaan ja kiinnostuksestaan okkultismia kohtaan. Valo on puhunut avoimesti taikauskostaan ja siitä, kuinka se on vaikuttanut hänen taiteelliseen työhönsä. Valo on maininnut lukevansa horoskooppeja ja pitävänsä astrologiaa inspiraation lähteenä.

Kaija Koo

Kaija Koo, yksi Suomen tunnetuimmista laulajista, on myöntänyt olevansa taikauskoinen. Koo, joka on Leijona, on kertonut pitävänsä horoskooppeja ja taikauskoa hauskana ajanvietteenä ja inspiraation lähteenä. Hän on myös kertonut pitävänsä tärkeänä sitä, että uskoo johonkin suurempaan voimaan.

Pamela Tola

Näyttelijä Pamela Tola on tunnustanut pitävänsä astrologiasta ja horoskoopeista. Tola, joka on vesimies, on kertonut käyttävänsä astrologiaa ymmärtämään paremmin itseään ja muita ihmisiä ympärillään. Hän on kertonut lukevansa päivittäin horoskooppinsa ja pitävänsä sitä osana päivittäistä rutiiniaan.

Nämä suomalaiset tähdet ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka astrologia ja taikausko voivat vaikuttaa taiteilijoiden elämään ja luomisprosessiin. Horoskoopit ja taikausko voivat tarjota uusia näkökulmia, luoda rutiineja ja antaa henkistä tukea taiteilijan matkalla. Vaikka tiede on skeptinen näiden käytäntöjen suhteen, on selvää, että ne voivat olla merkityksellisiä yksilöille ja heidän taiteelliselle ilmaisulleen.2 kommenttia artikkeliin ”Tähtien valossa: Suomalaiset muusikot ja elokuvatähdet horoskooppien ja taikauskon pauloissa”

Vastaa