Jasper Pääkkönen tapasi vanhat kollegansa – Salkkarit tähdet kokoontuivat jälleen

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Jopa Hollywoodissa uraa luonut näyttelijä Jasper Pääkkönen palasi alkuun, kun hän kokoontui yhteen Salatut elämät-sarjan ensimmäisten kausien näyttelijäkaartin kanssa. Paikalla myös nykyisiä näyttelijöitä.

Venla Saartamon Instagram-tarinoista käy ilmi, että alkuperäisten näyttelijöiden tapaamisessa ovat olleet mukana Jasper Pääkkösen lisäksi myös Ulla Taalasmaata näyttelevä Maija-Liisa Peuhu, Katja Vainiona nähty Anu Koskinen, Jenni Vainiota näytellyt Anu Palevaara, Hanna Salinina muistettava Tarja Omenainen ja Seppo Taalasmaan ikoninen tähti Jarmo Koski. Mukana olivat myös Aleksi Salinina tunnettu Tuomas Kytömäki, Kalle Laitelana tunnettu Pete Lattu, Aki Nikkisenä tähdittävä Sami Uotila sekä Ismo Laitelana tunnettu Esko Kovero.

Sami Uotila jakoi jälleennäkemisestä yhteiskuvan omalle Instagram-tililleen. Kuvasta käy ilmi, että seurue on aterioinut Jasper Pääkkösen omistamassa ravintolassa.

– Uskomaton. Lämmin. Nostalginen. Oli eilinen tapaamisemme, Sami kirjoittaa julkaisussaan.

Näyttelijöistä Pete Lattu, Sami Uotila ja Esko Kovero ovat sarjassa mukana edelleen, kaksi ensimmäistä ovat tosin olleet poissa välillä.

Jasper Pääkkönen itse näytteli Salkkareissa vuosina 1999-2002 Saku Salinina.Yksi kommentti artikkeliin ”Jasper Pääkkönen tapasi vanhat kollegansa – Salkkarit tähdet kokoontuivat jälleen”

Vastaa