Maria Veitolan dokumenttisarja saa jatkoa – uudet aiheet tärkeitä

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Maria Veitolan dokumenttisarja jatkuu – aiheina muun muuassa syömishäiriöt, kauneuskirurgia ja psykedeelit. Veitola.doc-dokumenttisarjan uudet jaksot alkavat MTV Katsomossa 28. joulukuuta alkaen.

Toimittaja ja erilaisista ohjelmista tuttu omaperäinen persoona Maria Veitola sukeltaa jälleen ajankohtaisten, puhututtavien ja ristiriitaisten aiheiden pariin Veitola.doc-dokumenttisarjan toisella kaudella. Sarja palaa ruutuun uusin jaksoin 28. joulukuuta.

– Sain mahdollisuuden ohjata uudet jaksot itse, ja tartuin mahdollisuuteen uteliaana. Se on vaatinut uskallusta, paljon uuden opettelua ja tietysti lisää työtunteja, Maria kertoo.

– Oon inspiroitunut ja saanut bonuksena uusia näkökulmia myös ennalta tuttuun toimittajan ja haastattelijan työhön, hän jatkaa.

Uudella kaudella Maria toimii itse journalistisen työn lisäksi myös ohjaajana, ensimmäisen kauden ohjasi Sami Kieksi, nyt he käsikirjoittivat jaksot yhdessä.

Sarjan toisen kauden neljän jakson aiheina ovat syömishäiriöt, kauneuskirurgia, pistoshoidot, psykedeelit sekä katujengit ja nuorten rikollisuus. Edellisellä kaudella käsittelyssä olivat huumeet, seksityö, polyamoria ja salaliittoteorioiden kannattajat. Tärkeitä aiheita siis.

Uusi kausi alkaa 28. joulukuuta MTV Katsomossa.2 kommenttia artikkeliin ”Maria Veitolan dokumenttisarja saa jatkoa – uudet aiheet tärkeitä”

Vastaa