Kaikenkarvaiset ystäväni-sarja sai jatkoa, yksi hahmoista on poissa

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Tristan Farnonia ei nähdä enää Kaikenkarvaiset ystäväni-sarjassa uusimmalla kaudella, klassikkosarjan uuden version neljäs kausi jatkui viime viikolla uusilla jaksoilla.

Farnonien ja Herriotien tarina jatkuu keväästä 1940. James ja Helen pohtivat perheen perustamista ja eläinlääkäreille riittää asiakkaita. Yksi hahmo on kuitenkin poissa.

Tristan, jota on viimeisen kolmen tuotantokauden ajan esittänyt Callum Woodhouse, on lähetetty palvelemaan maataan sodassa eikä häntä nähdä uudella kaudella lainkaan. Jamesin roolia näyttelevä Nicholas Ralph on kertonut julkisuuteen hahmonsa todella kaipaavan parasta ystäväänsä. Callumia ikävöidään myös muiden kollegoiden keskuudessa.

– Hän on edelleen Whatsapp-ryhmässämme lähettämässä koirakuvia, Heleniä näyttelevä Rachel Shenton kertoo.

Nyt Suomessa nähtävä tuotantokausi sai ensiesityksensä Britanniassa jo syksyllä 2023. Viidennestä kaudesta ei ole toistaiseksi tiedotettu, joten saa nähdä, nähdäänkö Callum Woodhousea vielä Yorkshiren laaksojen kuhinassa.

Tristanin poissaolo tarkoittaa myös uusien hahmojen esittelyä – kaudella James palkkaa uuden eläinlääkärin. Richard Carmodyn hahmo on tuttu myös kirjoista, joihin koko klassikkosarja pohjautuu. James itse pelkää, tuleeko hänellekin kutsu palvelukseen.Vastaa