Lisa Marie Presley – tekeillä muistelmateos

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Vuosi sitten kuolleesta Lisa Marie Presleystä on nyt tulossa muistelmateos, kirjan on tarkoitus tulla koko maailman luettavaksi tänä vuonna 15. lokakuuta.

Projekti tehdään yhteistyössä Lisa Marien tyttären Riley Keoughin, 34, kanssa. Lisa Marien kerrotaan tehneen muistelmaansa vielä ollessaan elossa. Hän halusi tyttärensä auttavansa häntä – kirja on Lisa Marien kädenjälkeä ja Riley on täydentänyt joitakin kohtia.

Riley kommentoi projektia lehdistötilaisuudessa 11. tammikuuta seuraavasti:

– Harva sai mahdollisuuden tuntea äitini muunakin kuin Elviksen tyttärenä. Olin onnekas, että sain sen mahdollisuuden. On ollut myös etuoikeus saada työskennellä hänen elämäkertansa parissa, vaikka samalla se on katkeransuloista.

– Olen innoissani, että saan jakaa äitini tarinan sen kaikessa herkkyydessään ja aitoudessaan. Toivon, että sen myötä lukijat rakastuvat äitiini yhtä paljon kuin minä rakastin häntä, hän sanoi.

Median tiedotteen mukaan teoksen englanninkielisessä äänikirjaversiossa tullaan kuulemaan Lisa Marien omia ääninauhoja, joita ei ole ennen julkisuudessa kuultu. Äänikirjan lukijana toimii myös Riley – teoksen kerrotaan olevan kaikkein intiimein katsaus edesmenneen Lisa Marien perheen elämään.

Elvis Presleyn ainoa tytär kuoli 54-vuotiaana 12. tammikuuta 2023 ohutsuolitukoksen jälkitauteihin, ohutsuoleen muodostui tukos ”vuosia sitten tehdyn bariatrisen leikkauksen jälkeen”. Bariatrinen leikkaushoito eli laihdutusleikkaus, jolla hoidetaan vaikeaa ja sairaalloista lihavuutta. Sisäpiiri on kertonut julkisuuteen, että ennen kuolemaansa Lisa Marie söi laihdutuspillereitä ja käytti jälleen opioideja, hän aloitti rajun laihdutuskuurin viikkoja ennen kuolemaansa.Vastaa