Ilmainen suoratoisto palvelu uudistui – katsottavissa 400 elokuvaa

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

KAVIn eli Kansallisen audiovisuaalisen instituutin ylläpitämä Elonet-suoratoistopalvelu on uudistunut – katsottavissa 400 elokuvaa sekä kotimaisia sarjoja.

KAVIn vastaava arkistonhoitaja Tommi Partanen kertoo medialle, että uuden nimen lisäksi suoratoistopalvelu on käyttäjäystävällisempi. Palvelusta on tehty sekä mobiili- että televisio-sovellus. Aikaisemmin käytössä ollut verkkoversio on myös edelleen toiminnassa, sieltä löytyy muun muassa elokuviin liittyvä tietokanta.

Elonet+ on edeltäjänsä tavoin edelleen ilmainen käyttäjille. KAVIn mukaan katsottavissa on jopa 400 pitkää kotimaista elokuvaa ja lähes 3000 lyhytelokuvaa, palveluun kuuluu myös kotimaisia tv-sarjoja.

Kotimaisten elokuvien ystäville on luvassa myös lisää hyviä uutisia.

– Uusia elokuvia ja tv-sarjoja on tulossa lisää heti, kun saamme ne sinne nähtäville, Tommi Partanen kertoo.

Palveluun on tulossa nähtäville vuoden alussa mm. Talvisota-sarja, Akallinen mies sekä Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva. Elokuvien osalta katsottaviksi tulevat Pieni luutatyttöOnni etsii asuntoa ja Kuu on vaarallinen.

KAVI on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, jonka tehtäviin kuuluvat esimerkiksi mediakasvatuksen sekä audiovisuaalisen kulttuurin edistäminen.Yksi kommentti artikkeliin ”Ilmainen suoratoisto palvelu uudistui – katsottavissa 400 elokuvaa”

Vastaa