Maajussit etsivät jälleen rakkautta – esittelyjakso katsottavissa MTV:llä

Kirjoittajan kuva

By Lena

Keskiviikkoiltana MTV3 tarjoili katsojilleen ensikatsauksen suositun ”Maajussille morsian” -ohjelman 17. kauden osallistujiin esittelyjakson myötä. Vuoden kohokohdaksi muodostuva esitys luo pohjan tuleville rakkaustarinoille, kun kahdeksan maaseudun sydämessä asuvaa sinkkua – kuusi maajussia ja kaksi maajussitarta – astuvat rohkeasti julkisuuden valokeilaan toivoen löytävänsä rinnalleen sen oikean.

Esittelyjakson aikana katsojille esitellään Pekka, Milla, Harri, Samuli, Jenni, Atso, Teemu ja Sami, jotka avaavat ovensa ja sydämensä esitellen itsensä, maatilansa ja unelmansa tulevaisuuden kumppanista. Tämä erityinen jakso antaa yleisölle mahdollisuuden tutustua osallistujien arkeen, haaveisiin ja siihen, millaisen kumppanin he toivoisivat elämäänsä.

Kirjeitä maajusseille voi nyt postittaa kirjeitä

Katsojilla on mahdollisuus lähettää kirjeitä haluamalleen maajussille tai -jussittarelle huhtikuun alkuun saakka, joko perinteisesti käsin kirjoitettuna tai sähköisen lomakkeen kautta. Käsinkirjoitetut kirjeet on toimitettava viimeistään 24. maaliskuuta, kun taas sähköisen lomakkeen täyttöaika päättyy 2. huhtikuuta. Tuotantoyhtiö ottaa kaikkiin kirjoittajiin yhteyttä 4. huhtikuuta mennessä, muistuttaen samalla, että jokaisen hakijan taustatiedot tarkistetaan huolellisesti ja jokainen kirje luetaan läpi ennen niiden toimittamista eteenpäin osallistujille.

Osallistujat kannustavat kirjeen kirjoittajia jakamaan itsestään mahdollisimman paljon tietoa, sillä näin lisätään mahdollisuutta herättää maajussin tai -jussittaren kiinnostus. Pekka esimerkiksi toivoo saavansa pitkiä ja kattavia kirjeitä, jotka sisältävät runsaasti tekstiä sekä kuvia. Hän arvostaa erityisesti samankaltaisia kiinnostuksen kohteita ja persoonallisuutta itsensä kanssa.

Vappu Pimiä palaa jälleen juontajan rooliin

Ohjelman juontajana toimii jälleen Vappu Pimiä, joka on tuttu kasvo monille ohjelman ystäville. Hän johdattaa katsojat läpi syksyn 2024 aikana, kun ohjelman kuvaukset ovat saatu päätökseen ja on aika nähdä, kuinka maajussien ja -jussitarten rakkaustarinat ovat edenneet.

Esittelyssä Maajussille morsian -kauden uudet kasvot

Tänä vuonna ”Maajussille morsian” -ohjelma juhlii 17. tuotantokauttaan tuoden ruutuihin kahdeksan uutta maajussia ja -jussitarta, jotka ovat valmiita löytämään rinnalleen elämänkumppanin. Sarjan uusien osallistujien joukko on monipuolinen, ikähaarukan ulottuessa 21–44 vuoteen. Tässä he ovat, esittelyssä tämän vuoden rohkeat sydämet.

Pekka, 31, Pori – Neljännen polven viljelijä

Pekka, Porista kotoisin oleva neljännen polven viljatilallinen, on omistanut elämänsä tilansa hoitamiselle ja kehittämiselle. Pekan elämässä urheilu ja 3D-tulostus tuovat vastapainoa maatilan arjelle. Hän etsii rinnalleen kumppania, joka jakaa samanlaiset arvot ja mielenkiinnon kohteet, sekä arvostaa tilan rikasta historiaa. Pekka haaveilee perheestä, joka voisi jatkaa tilan tarinaa.

Sami, 27, Paimio – Monialayrittäjä maaseudun sydämestä

Paimiossa asuva Sami pyörittää sukutilaa ja koneurakointiyritystä, yhdistäen maanviljelyn ja yrittäjyyden. Hän hakee elämäänsä iloista, puheliasta ja liikunnallista kumppania, joka viihtyisi maaseudun rauhassa ymmärtäen samalla yrittäjän arkea. Perheen perustaminen on Samille tärkeä tavoite, kunhan oikea henkilö löytyy.

Milla, 24, Piippola – Hevostilan nuori emäntä

Milla, Piippolan hevostilan energinen emäntä, yhdistää työssään hevosten parissa intohimonsa kauneudenhoitoalaa kohtaan. Hän unelmoi tasapainoisesta elämästä, jossa kumppani jakaa arjen ilot ja haasteet. Millalle tärkeää on kumppanin rohkeus, ohjakset käsiinsä ottava asenne sekä huumorintaju.

Jenni, 21, Kannus – Nuori maitotilallinen ja sosiaalisen median taituri

Kannuksessa asuva Jenni on tulevaisuuden maitotilan emäntä, joka viettää vapaa-aikaansa ystävien kanssa ja tuottaa sisältöä TikTokiin. Jenni etsii kumppania, joka on sosiaalinen ja puhelias, mutta joka osaa myös arvostaa toisen omaa tilaa. Tärkeää olisi yhteinen kiinnostus tilan toimintaa kohtaan ja halu rakentaa yhdessä hyvää arkea.

Samuli, 34, Tarvasjoki – Luomukananmunien tuottaja ja jäätelöyrittäjä

Tarvasjoella asuva Samuli yhdistää maatilan ja jäätelötehtaan pyörittämisen perheensä kanssa. Hän toivoo löytävänsä naisen, joka jakaa hänen arvonsa ja on valmis osallistumaan tilojen toimintaan. Samulin haaveena on perheen perustaminen, kunhan löytyy se oikea, jonka kanssa jakaa elämä.

Harri, 41, Kiviapaja – Emolehmätilan isäntä ja entinen ravintola-alan ammattilainen

Kiviapajalla asuva Harri on palannut juurilleen hoitamaan emolehmätilaa, yhdistäen lihan- ja rehuntuotannon. Harrin unelmissa on löytää aito ja luonnollinen kumppani, joka jakaisi hänen arvonsa ja olisi valmis perustamaan perheen.

Teemu, 39, Kurikka – Maitotilan uudistaja ja musiikin ystävä

Kurikassa asuva Teemu on rakentanut maitotilansa huonokuntoisesta lähtökohdasta nykyaikaiseksi, toimivaksi tilaksi. Hän etsii elämäänsä kumppania, joka ymmärtää tilan sitovuuden, mutta myös jakaa kanssaan hyviä hetkiä ja tukee arjessa.

Atso, 44, Karkkila – Monipuolinen erityisopettaja ja tilan kehittäjä

Karkkilassa asuva Atso on sukutilan omistaja, joka pyrkii kehittämään tilastaan kurssikeskuksen. Hän etsii kumppania, joka on itsenäinen, itsevarma ja valmis osallistumaan tilan kehittämiseen ja uusien ideoiden tuomiseen.

Luvassa jännittäviä kohtaamisia ja sydäntä lämmittäviä hetkiä

Tämä vuoden ”Maajussille morsian” -kausi tarjoaa jälleen kerran ainutlaatuisen kurkistuksen maaseudun elämään ja rakkauden etsintään. Nämä kahdeksan uutta maajussia ja -jussitarta ovat valmiina avaamaan sydämensä ja elämänsä rakkaudelle. ”Maajussille morsian” -ohjelman uusi kausi tarjoaa jännittäviä kohtaamisia, sydäntä lämmittäviä hetkiä ja mahdollisuuden todellisen rakkauden löytämiseen.

Esittelyjakso on katsottavissa MTV Katsomossa sekä suorana MTV3-kanavalla, joka tarjoaa katsojille mahdollisuuden tutustua osallistujiin ja ehkäpä löytää morsian tai sulhanen maajussille tai -jussittarelle.13 kommenttia artikkeliin ”Maajussit etsivät jälleen rakkautta – esittelyjakso katsottavissa MTV:llä”

Vastaa