MTV:n jääkiekkokattaus täydentyy – viikoittaiset NHL-ottelut alkavat lauantaina

Kirjoittajan kuva

By admin

MTV Katsomo ja MTV Sub esittävät tästä syksystä lähtien NHL:ää parhaaseen katseluaikaan ja aina Stanley Cup -finaaleiden ratkaisuun saakka. Kuukausittaiset studiolähetykset ja NHL-tähtien ainutlaatuiset erikoishaastattelut täydentävät MTV:n NHL-kattauksen. Myös Naisten Liigan valikoidut ottelut kuuluvat alkavalla kaudella MTV Katsomon tarjontaan.

mtv-jaakiekko_nhl-asiantuntijat_04.jpg

NHL-kausi 2023–24 käynnistyy tällä viikolla. MTV Katsomo ja MTV Sub esittävät kauden aikana yli 30 ottelulähetystä sekä kuukausittain valikoitujen otteluiden yhteydessä myös laajemman studiolähetyksen. Runkosarjan viikoittaiset ottelut esitetään suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, pääsääntöisesti lauantai- tai sunnuntai-iltaisin. Lisäksi tarjontaan kuuluu pudotuspeliotteluita ja kevään Stanley Cup -finaalien ratkaisevat ottelut. Kaikki lähetykset ovat katsottavissa MTV Sub -kanavalta sekä MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. 

Selostajan tehtävissä vuorottelevat Jani Alkio, Sebastian Waheeb ja Julius Sorjonen, ja heidän rinnallaan selostamossa kuullaan NHL-kiekon huippuasiantuntijoita. MTV Urheilun NHL-asiantuntijatiimiin kuuluvat pelaajauransa vastikään päättänyt Sami Lepistö ja Liiga-tiimistäkin tuttu Janne Pesonen. Tiimiä vahvistaa syyskauden ajan myös mittavan NHL-uran tehnyt Leo Komarov. HIFK:ta edustava Komarov on mukana asiantuntijatiimissä loukkaantumisensa ajan. Ottelustudioita juontaa Jukka Lohva

MTV Katsomossa suomalaisiin NHL-tähtiin pääsee tutustumaan syvällisemmin NHL-tähdet feat. Siim -ohjelmasarjassa. Siim Liivik pureutuu ainutlaatuisissa, jopa tunnin mittaisissa erikoishaastatteluissa suomalaispelaajien elämään ja arkeen NHL:ssä. Luvassa on kaikkiaan 25 haastattelua. Siim Liivikin kanssa alas istuvat muiden muassa Mikko Rantanen, Anton Lundell, Miro Heiskanen, Esa Lindell, Kaapo Kakko, Artturi Lehkonen, Kasperi Kapanen, Sebastian Aho sekä valmentajat Tuomo Ruutu ja Niklas Bäckström. Uusi jakso julkaistaan joka perjantai. 

Myös Naisten Liigan otteluita MTV Katsomossa 

MTV esittää yhteistyössä Jääkiekkoliiton kanssa myös valikoituja Naisten Liigan otteluita. MTV Katsomon tarjontaan kuuluu neljä runkosarjan ottelua ja kaikki finaalit. Ensimmäisenä otteluna nähdään KalPa–HIFK lauantaina 14. lokakuuta.  

”MTV:n kiekkotarjonta on nyt entistäkin upeampi. NHL-kattauksemme keskittyy suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan pelattaviin otteluihin lauantai- ja sunnuntai-iltaisin. Viikoittaisissa lähetyksissä ja laajemmissa studiolähetyksissä käydään läpi erityisesti suomalaispelaajien otteita Atlantin toisella puolella. On myös hienoa saada Naisten Liigan pelejä mukaan tarjontaamme”, MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero kertoo. 

MTV Katsomon jääkiekkotarjontaan kuuluvat NHL:n ja Naisten Liigan otteluiden lisäksi Liiga, Mestis, Ruotsin SHL, Sveitsin liiga sekä Spengler Cup. Kiekkokausi huipentuu kevään MM-kisoihin, joista MTV lähettää kaikki Leijonien ottelut, välierät ja finaalin. 

MTV:n lähettämät NHL-ottelut ja oheisohjelmat sekä Naisten liigan ottelut ovat katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Kaikki NHL-ottelut esitetään myös MTV Subilla.

Syksyn NHL-ottelut:

La 14.10. klo 20.00 Ottawa – Philadelphia (studio 19.30)
La 21.10. klo 20.00 Ottawa – Detroit
Su 29.10. klo 19.00 Buffalo – Colorado (studio 18.30)
La 4.11. klo 21.00 Edmonton – Nashville
Su 12.11. klo 20.00 Florida – Chicago
Pe 17.11. klo 21.00 NHL global series: Toronto – Detroit
La 25.11. klo 20.00 NY Rangers – Boston
La 2.12. klo 21.00 Dallas – Tampa Bay
Su 10.12. klo 20.00 Columbus – Florida (studio 19.30)
La 23.12. klo 21.00 Nashville – Dallas 

Naisten Liigan ottelut:

Runkosarja
La 14.10. KalPa – HIFK
La 25.11. Kärpät – KalPa 
La 9.12. TPS-Kiekko – Espoo 
La 20.1. HPK – Kärpät

Finaalit
La 16.3. 1. finaali
Su 17.3. 2. finaali
Ti 19.3. 3. finaali
To 21.3. mahd. 4. finaali
La 23.3. mahd. 5. finaaliVastaa