Rakastettu viihdeilmiö Putous palaa uudistuneena MTV:n lauantai-iltoihin 20. tammikuuta! Tässä esiintyjäkaarti

Kirjoittajan kuva

By admin

Suomen suurin komediaohjelma Putous tekee paluun merkittävien uudistusten kera MTV:lle lauantaina 20. tammikuuta klo 19.30 alkaen. Kauden ohjaa Antti Tuomas Heikkinen, juontajana jatkaa Niina Lahtinen. Luvassa on myös tuplasti enemmän hahmoja!

putous_s16_promokuvat_kuvaaja_atte_malaska.jpg

Lauantai-iltojen kestohitti Putous tekee tammikuussa näyttävän paluun MTV:n lauantai-iltoihin jo 16. tuotantokauden merkeissä. Ohjelman tulevalla kaudella tarjoillaan takuuvarmaa sketsiviihdettä sekä merkittäviä uudistuksia.

Tulevalla kaudella legendaarinen sketsihahmokilpailu uudistuu ensimmäistä kertaa Putouksen historiassa. Uudistuksen myötä näyttelijät valmistelevat kautta varten kaksi sketsihahmoa yhden sijaan. Kyseiset sketsihahmot osallistuvat kahdessa ensimmäisessä jaksossa nähtävään alkukarsintaan, jossa kotikatsojat saavat päättää kumpi sketsihahmoista jatkaa varsinaiseen hahmokilpailuun. Jatkoon valitaan yhteensä kuusi sketsihahmoa, joista yksi kruunataan kauden päätteeksi Vuoden sketsihahmoksi 2024.

Uudistuneen sketsihahmokilpailun lisäksi ruutuun marssitetaan kaksi täysin uutta ohjelmaosiota – Pokkakoe ja Kierrepallo – joissa koetellaan Putous-näyttelijöiden taitoja ja paineensietokykyä. Uudistusten ohella Putouksessa nähdään myös entuudestaan tuttuja ja rakastettuja ohjelmaosioita, kuten Tulikoe sekä Viikkokatsaus, jossa tartutaan uudella kaudella entistä rohkeammin ajankohtaisiin uutisiin ja ilmiöihin. 

Putous-areenalle marssii tulevalla kaudella kuusi näyttelijää. Tuleva näyttelijäjoukko on riemukas sekoitus niin uusia tähtiä kuin vanhoja Putous-konkareitakin. Uuden Putous-kauden juontaa edellisellä kaudella juontajan saappaisiin hypännyt komedienne Niina Lahtinen.

Tammikuussa alkavalla kaudella Putous soi komeammin kuin koskaan, sillä ohjelman uudeksi house bandiksi hyppää kolmihenkinen Törkypojat.

Ohjelman ohjaajana ja toisena vastaavana käsikirjoittajana jatkaa edellisellä kaudella Putouksen puikkoihin hypännyt Antti Tuomas Heikkinen. Putouksen vastaavana käsikirjoittajana jatkaa Frans Åkerberg.

TUTUSTU PUTOUSLAISIIN:

NICKLAS POHJOLA

putous_s16_promokuvat_nicklas_pohjola_kuvaaja_atte_malaska_019_vaaka.jpg

Tällä kaudella Putouksessa debytoiva Nicklas Pohjola, 29, valmistui Teatterikorkeakoulusta keväällä 2022. Kokkolasta kotoisin oleva näyttelijä on ehtinyt tähän mennessä loistaa muun muassa Suomenlinnan kesäteatterin Salaisessa puutarhassa sekä Suomen Kansallisteatterin Karpolla on asiaa -näytelmässä. Vapaa-ajallaan Nicklas on ainakin intohimoinen retkeilijä, veneilijä ja suunsoittaja. Tulevaa Putous-kautta Nicklas odottaa sekä innoissaan että jännittyneenä. ”Kuumottaa niin, että hiki lentää!”, Nicklas toteaa.
@Pohjolaa

EINO HEISKANEN

putous_s16_promokuvat_eino_heiskanen_kuvaaja_atte_malaska_020_vaaka.jpg

Ensimmäistä kertaa Putouksen sinipaidan päällensä pukeva Eino Heiskanen, 36, valmistui teatteritaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2016. Eino on tehnyt töitä laaja-alaisesti Kansallisteatterisssa, lukuisissa äänimainoksissa ja maakuntateattereissa. Vapaa-ajallaan Eino harrastaa vauhtilajeja ja urheilua, ja tulevalla Putous-kaudella hän lupaa viedä pöljäilyn seuraavalle tasolle – eikä ihme, onhan hän jo aikaisemmin hassutellut Tuntematon sotilas -elokuvassa sekä pääroolissa hilpeässä Lunastajat-elokuvassa.
@sweatybambi

USHMA OLAVA

putous_s16_promokuvat_ushma_olava_kuvaaja_atte_malaska_009_vaaka.jpg

Putous-näyttelijäkaartin kiistatta kovaäänisin nauraja Ushma Olava, 42, ryömi tiensä Putous-kansan sydämiin viime kaudella Mursu-sketsihahmollaan. Huhujen mukaan tällä kertaa Ushma aikoo tuoda hahmokilpailuun jotakin aivan muuta – näyttävistä sisääntuloista tosin tuskin tingitään tälläkään kaudella! Putouksen ohella Ushman on voinut bongata muun muassa Improvisaatioteatteri Stella Polariksen riveistä, televisiosarjoista Konttori, Aikuiset ja Kultakala sekä Suomen Komediateatterin Ilta pilalla -revyystä.
@ushmao

LINDA WIKLUND

putous_s16_promokuvat_linda_wiklund_kuvaaja_atte_malaska_016_vaaka.jpg

Linda Wiklund, 35, asuu Espoossa, mutta sydämeltään hän on ikuisesti turkulainen. Tämä kävi Suomen kansalle selväksi viimeistään viime Putous-kaudella, kun Linda marssitti koko kansan eteen sketsihahmonsa Misu Läntisen. Putouksen ohella Lindaa on voinut nähdä muun muassa sarjoissa Kontio ja Parmas, Konttori ja Modernit miehet sekä elokuvissa Pelle Hermanni ja Fingerpori. Tänä syksynä Lindan on voinut bongata myös Tampereen Teatterin lavalta.
@lindawiklund_

JUUSO ”KÖPI” KALLIO

putous_s16_promokuvat_kopi_kallio_kuvaaja_atte_malaska_003_vaaka.jpg

Porilaislähtöinen Juuso ”Köpi” Kallio, 33, debytoi Putouksessa viime kaudella saavuttaen sketsihahmokilpailussa hopeasijan Kari Mutasen hahmollaan. Porilaisen opettajan lisäksi Köpi ehti viime kauden aikana näytellä niin selleriä kuin saatanaakin – selvää siis on, että skaala on mieletön! Putouksen ohella Köpiä on voinut viime vuosina nähdä television välityksellä muun muassa Laumassa ja Joonas Nordmanin Grillikaudella. Tulevalla kaudella Köpi lupaa heittäytyä jälleen täysin siemauksin ainakin imitaation saloihin. Huhujen mukaan hänellä on takataskussaan muun muassa timanttinen imitaatio eräästä erittäin ajankohtaisesta presidenttiehdokkaasta.
@kopikallio

JOONAS KÄÄRIÄINEN

putous_s16_promokuvat_joonaskaariainen_kuvaaja_attemalaska_006_vaaka.jpg

Alun perin Mikkelistä kotoisin oleva Joonas Kääriäinen, 34, liittyi Putouksen näyttelijäkaartiin viime kaudella, ja sketsihahmokilpailuun hän asteli harrastajanäyttelijä Esteri Vakkilaisena. Maalaistalosta kaupunkiin muuttanut Joonas on nykyisin töölöläinen villakoiran omistaja, jonka on voinut viime vuosina bongata monien teatterilavojen lisäksi muun muassa televisiosarjoista Paras vuosi ikinä, Made in Finland ja Karuselli. Viime kauden jälkeen Joonas kävi treenauttamassa naurattajan taitojaan Ei saa nauraa -ohjelmassa. Nähtäväksi jää, mitä tuosta koettelemuksesta jäi käteen hyödynnettäväksi uudella Putous-kaudella. Joonas kertoo, että hänen tunnelmansa tulevaa kautta kohtaan ovat iloinen sekoitus jännitystä ja hyvää fiilistä.
@jonddu

#putous

Facebook: @Putous
Instagram: @mtvputous
Twitter: @MTVPutous
YouTube: mtvputous
Tiktok: @putousvirallinen

Katso esimakua tulevalta Putous-kaudelta täältä.Yksi kommentti artikkeliin ”Rakastettu viihdeilmiö Putous palaa uudistuneena MTV:n lauantai-iltoihin 20. tammikuuta! Tässä esiintyjäkaarti”

Vastaa