Marja Hintikka ja Ile Uusivuori juontavat Kultainen Venla -gaalan – suora lähetys MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 26.1.2024 klo 19.30 alkaen

Kirjoittajan kuva

By admin

Kultainen Venla -finalistit julkistettiin tänään. Vuoden 2023 parhaat kotimaiset ohjelmat, ohjelmien tekijät sekä katsojien suosikit palkitaan suorassa Kultainen Venla -gaalalähetyksessä MTV Katsomossa ja MTV3 -kanavalla 26.1.2024 klo 19.30 alkaen. Gaalaillan juontavat Marja Hintikka ja Ile Uusivuori.

Televisioalan arvostetuin palkintogaala Kultainen Venla nähdään MTV:llä jälleen alkuvuodesta. Televisioakatemia palkitsee vuoden 2023 parhaat ohjelmat ja niiden tekijät yhteensä 23 eri kategoriassa. Lisäksi jaetaan arvostettu elämäntyöpalkinto, joka myönnetään ansiokkaasta urasta kotimaisten ohjelmien parissa.

Kultainen Venla 2023 -finalistit julkistettiin tänään. Yleisöäänestys parhaasta ohjelmasta ja parhaasta esiintyjästä alkaa 18.12.2023. Omaa suosikkiaan voi äänestää aina lähetysviikolle 22.1.2024 saakka Kultainen Venla -verkkosivuilla.

Voittajat selviävät perjantaina 26.1.2024 Kultainen Venla -gaalassa, joka näytetään suorana lähetyksenä Suomen kansallisoopperan ja -baletin Alminsalista MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19.30 alkaen. Ennen lähetyksen alkua MTV Uutiset Live jakaa gaalatunnelmia punaiselta matolta haastatellen illan tähtiä.

Kultainen Venla -gaalan juontaa tähtipari Marja Hintikka ja Ile Uusivuori.

”Suomalaiset tv-tuotannot ovat työllistäneet minua reippaasti yli 20 vuotta, ja kunnioituksesta meidän rakasta alaamme kohtaan uhmaamme Ilen kanssa arjen realiteetteja ja juonnamme Kultainen Venla -gaalan kahdestaan. Ihanaa ja jännittävää! Olemme todella innoissamme, sillä juontajalle tämä on alamme suurin kunniatehtävä”, iloitsee Hintikka.

”Tavoitteena on tehdä mahdollisimman hauska ja viihdyttävä gaala, joka samalla ylistää suomalaisten tv:n tekijöiden uskomatonta luovuutta, sinnikkyyttä ja maailmanluokan osaamista. Ja onhan se mahtavaa saada tällaista spesiaalia parisuhdeaikaa – Suomen kansallisoopperan ja -baletin lavalla suorassa lähetyksessä”, Uusivuori jatkaa pilke silmissään.

Kultainen Venla pe 26.1.2024 klo 19.30 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Ohjelman MTV:lle tuottaa Banijay Finland.
#kultainenvenlaVastaa