Ruokakauppojen seuraava hittituote haussa – Suomalainen menestysresepti alkaa uusin jaksoin ti 21.11.

Kirjoittajan kuva

By admin

Suomalainen menestysresepti takoo taas uusia kotimaisia ruokahittejä! Suomalainen menestysresepti etsii jälleen uutta kotimaista ruokakauppojen menestystuotetta. Ohjelmasarjassa seurataan ideaansa intohimolla kehittelevien kisaajien kilpajuoksua aikaa vastaan, kun tuoteaihioista hiotaan timantteja vain kuudessa kuukaudessa. Uusi tuotantokausi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 21.11.

Suomalainen menestysresepti -sarjassa ruokainnovaattorit taistelevat elämän mullistavasta tilaisuudesta valloittaa kauppojen hyllyt aiempien myyntimenestyksiksi nousseiden voittajien Boltsi, Rostis, Fallero ja Smokehouse-valmisruokien tapaan.

Kuuden kuukauden pikamatka ideasta valmiiksi tuotteeksi kauppojen hyllyille on yhä vaativampi, sillä tuomariston lisäksi kilpailijoiden tielle astuu myös uusia portinvartijoita, jotka on vakuutettava siitä, että käsissä on todellisen ruokahitin ainekset. Peliin on pistettävä kaikki, sillä vaakalaudalla ei ole vain kisan voitto, vaan myös tilaisuus, joka voi muuttaa koko elämän suunnan.

Ohjelmasarjan tuoreella kaudella paikka finalistikuusikossa on entistäkin tiukemmassa. Alkukarsinnasta jatkoon päässeillä kilpailijoilla on edessään kaksiosainen semifinaali, jossa yllättävä taho pääsee vaikuttamaan siihen, ketkä kuusi saavat mahdollisuuden kehitellä tuotteistaan menestysreseptejä. Eikä pääsy maaliin asti ole itsestäänselvyys jatkossakaan, sillä kauppojen hyllyille pääsee vain täysin valmis tuote.

Uusi kausi tuo maistelupöytään tuotteita, joiden inspiraation lähteet kumpuavat Afrikasta ympäristöaktivismiin ja Lähi-idästä levitteisiin sekä parhaat päivänsä nähneisiin leivänkänttyihin – ja luvataanpa tuotteiden pidentävän myös elinikää ja tekevän kaalista lasten lempiruokaa. Uusia kekseliäitä suomalaisia menestysreseptejä pyritään taivuttamaan myös muun muassa oluen sivuvirroista, kaurapuurosta ja kefiiristä.  

Ohjelma marssittaa lavalle tukun tuttuja kasvoja kisan aiemmilta kausilta, ja matkan edetessä finaalivaiheeseen soppaa hämmentävät tuomariston ohella myös muun muassa kokki ja ravintoloitsija Sikke Sumari sekä some-hauskuuttaja Kasper Strömman.

Kilpailijoita suorituksia matkan varrella arvioi ruoan, kaupan sekä markkinoinnin huippuammattilaista koostuva tuomaristo, jota johtaa ohjelman juontaja, menestystä niin kokkina kuin innovatiivisena ruoka-alan moniosaajana niittänyt Jyrki Sukula. 

Sukulan aisapareina kisaajia kirittävät Finlaysonin luova johtaja, intohimoa ja näkemystä vaaliva Jukka Kurttila, tuotekehityksen ja kuluttajat kuin omat taskunsa tunteva Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma sekä Sampo Päällysaho, joka S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtajana seuraa näköalapaikalta, miten kuluttajat navigoivat ruokakauppojen valikoimaviidakossa.

Jokaisessa jaksossa päämäärä ja hyllypaikka ruokakaupassa on askeleen lähempänä, kun
tuotteet pistetään paremmuusjärjestykseen tuotekehitykseen vahvasti linkittyvien teemojen alla. Ohjelman finaalijaksossa tiistaina 23.1.2024 selviää, kenellä on uusi suomalainen menestystuote, joka valtaa S-ryhmän ruokakaupat kautta maan heti finaalia seuraavana päivänä.

#menestysresepti

Suomalainen menestysresepti -ohjelman MTV:lle tuottaa Mediawan Finland.

Suomalainen menestysresepti MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 21.11. klo 20 alkaen.
MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.Vastaa