Sanni venyttää The Voice of Finlandin sääntöjä – temppu romuttaa yhden kilpailijan haaveet

Kirjoittajan kuva

By admin

The Voice of Finlandissa nähdään hämmentävä tilanne, kun tähtivalmentaja Sanni yllättää kaikki ja venyttää kilpailun sääntöjä viime hetkellä.

Sunnuntain The Voice of Finland -jaksossa kilpaillaan viimeisistä Knockout-paikoista. Elastinen valitsi tiimistään kaksintaisteluun kaksi kehuja kerännyttä laulajaa, Isabel Chikotin ja Laura Ruusumaan.

Kaksikko saa esitettäväkseen Toni Braxtonin klassikkokappaleen Un-Break My Heart.

Isabelin rauhallinen hahmo oli uskomattoman hienoa kuunneltavaa, ja hänellä on uskomattoman kaunis ääni. Laura taas on ehkä koko tiimin voimakkain laulaja. On jännä nähdä, miten näiden kahden äänet kohtaavat, Elastinen sanoo apuvalmentajalleen Gettomasalle.

Isabelin ja Lauran kaksintaisteluesitys lumoaa koko yleisön. Tähtivalmentajista etenkään Sanni ei peitellyt äimistymistään kaksikon esitystä katsellessaan ja kuunnellessaan.

Kappaleen jälkeen yleisö antaa aplodit seisten. Isabelin ja Lauran tähtivalmentaja Elastinen on aivan myyty esityksestä.

Esitys räjäytti pääni. Kiitos, hän sanoo.

Myös apuvalmentaja Gettomasa antaa palautetta laulajille.

Isabel, sinulla on kaunis ääni, ja olet esiintyessäsi tyyni ja rauhallinen. Laura, harjoituksissa tätä katsellessani tuntui, että Isabel oli vähän niskan päällä. Tänään tulit tähän uudella energialla, ja laitoit uuden vaihteen päälle ja oikeasti menit tosi kovaa sisälle kappaleeseen. Tunsin ja kuulin sen kivun, joka tuossa kappaleessa on. Se toimi tosi hyvin, räppäri hehkuttaa.

Elastinen on todella vaikean päätöksen edessä.

Tämä on yksi vaikeimmista valinnoista. Päätökseni on vaihdellut jatkuvasti treenien alusta lähtien. Olette molemmat vahvoja, mutta tiimissäni Knockouteihin jatkaa… Elastinen aloittaa ja pitää jännitystä yllä.

Elastinen tekee valintansa, ja jatkoon päässyt laulaja pääsee siirtymään takahuoneessa oleville sohville. Kaksintaistelussa pudonnut kilpailija ei saa yhtäkään tähtivalmentajaa kaappaamaan itseään, ja hän poistuu lavalta juontaja Heikki Paasosen kiitosten saattelemana.

Sanni päättää kuitenkin venyttää kilpailun sääntöjä ja muuttaa mielensä kilpailijan jo poistuessa lavalta. Tilanne herättää takahuoneessa pelonsekaisia tuntemuksia, sillä Sanni joutuu lähettämään yhden tiimiläisistään kotimatkalle kaapatun laulajan viedessä toisen kahdesta jo täytetystä sohvapaikasta. Vaikka kaapattu laulaja pääsee jatkamaan The Voice of Finlandin voiton tavoittelua, romuttuu Sannin yhden tiimiläisen unelma kaappauksen myötä.

Kumpi laulajista saa Sannin venyttämään kaappaussääntöjä, Laura vai Isabel? Se selviää The Voice of Finlandissa sunnuntaina.

VIDEO: SANNI venyttää sääntöjä The Voice of Finlandissa: ”Helposti Illan paras esitys”

sanni voice of finland
sanni voice of finland


2 kommenttia artikkeliin ”Sanni venyttää The Voice of Finlandin sääntöjä – temppu romuttaa yhden kilpailijan haaveet”

Vastaa